Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 körüli férfiak ha komoly kapcsolatra lenne igényetek, elveszti az érdeklődéseteket egy lány ha már 2. vagy 3. randin belemegy a szexbe?
Igen el.
2. randin semmi keresnivalója a szexnek.
Akkor miért veted fel?
A kérdésem arra vonatkozott, hogy srác felveti az együtt alvást 2-3 randin.
Attól függ mennyi idő telik el a randik közt, mert ha 1 hét alatt lezajlik ez a 3 randi, akkor elég korai, viszont ha a 3 randi alatt eltelik minimum 1 hónap akkor már azért oké.
Húzni amúgy felesleges vannak olyan csaj ismerőseim akik azt mondják ők 3 hónap után fekszenek le egy pasival, de mi van ha nem működik a szex? Nincs meg a kémia? Addigra a csaj meg belehabarodik a pasiba és azt mondja, na ennek csak a szexre kellettem, majd kell hozzá még fél év mire kiheveri/tovább tud lépni és egy emberre így elvesztegetett 9 hónapot az életéből, megéri?
Én max 1 hónapot várok a szex nagyon fontos a kapcsolatban bárki bármit mond, ha az nem működik hiába klappol minden más.
A párommal is felmerült az első randin, de objektív okokból csak a másodikon realizálódott... (akkor voltam "30 körüli") - 22 éve.
Viszont ha azt látom a másikon, hogy taktikázik - nos az biztosan elveszti az érdeklődésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!