Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire hátrány, ha nem vagyok közösségi média- felhasználo?
Nincs instam nincs facebookom, 21 vagyok es azt vettem eszre pl tinderen hogy enelkul mar alig lehet ismerkedni.
Nem gondolom hogy a kulsommel gond lenne, megis insta hianyaban sokszor lefullad minden probalkozas.:(
Ma -bármennyire nem értünk vele egyet- a mindennapi életünkhöz, emberi kapcsolatainkhoz hozzátartozik a közösségi oldalak használata is.
Természetesen nem lehetne hátrány, de mégis az a többség szemében, hiszen azonnal zárkózottá, konzervatív szemléletűvé válsz az ismerkedés kapcsán, és persze, vélelmezik,hogy alapos okod van arra,hogy ne legyen személyes profilod.
Hát ez ilyen sajnos, nem tudsz vele mit kezdeni:)
Manapság mivel élőben kevesen ismerkednek, így a küllemi dolgot a képeken tudják megnézni és energiát meg nem akarnak sokan arra pazarolni hogy vagy igen vagy nem.
Nem tudom fiú vagy-e vagy lány, de tegyük fel hogy gyönyörű lány vagy akinek vannak kinn képei és kép nélküli csávó fog rád írni. Na... és akár milyen jól elbeszélgettek, ha tőle mondjuk 3x jobb pasi próbálkozik inkább őt választod, de ez igaz a másik részről is.
> es azt vettem eszre pl tinderen hogy enelkul mar alig lehet ismerkedni.
Miért ne lehetne? Tinderen egy feltételnek kell teljesülnie férfiként: nézz ki jól. Simán lehet instagram nélkül is... De amúgy nem értem, ha tinderezel akkor mi ez a nagy ellenérzés a többi alkalmazással kapcsolatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!