Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti szoktatok olyat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szoktatok olyat csinálni, hogy amikor véletlenül egy csúnya fiú mellé kerültök akkor direkt máshová mentek, máshová ültök?

Figyelt kérdés

Például buszon, amikor az utolsó hely mellettetek van és a fiú leül akkor ti feláltok és inkább álltok a buszon mintsem mellette kelljen ülnötök?

Vagy edzőteremben, az utolsó szabad bicikli, futószalag mellettetek van és a fiú oda megy edzeni, ti abbahagyjátok az edzést és mentek máshová?

Vagy moziban, színházban, osztályban ha nincs más hely ahová ülhetne és mellétek ül, ti felálltok?

32F

2019. nov. 28. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A lányok taszító, büdös, ápolatlan emberek mellől szoktak elülni, vagy az mellől aki valamiért zavarja őket (pl. stíröli, feszeng). Amúgy kit érdekel hogy egy ismeretlen szép v. csúnya, ember akit látsz kb. 15 percig.
2019. nov. 29. 00:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem büdös, nem próbál fogdosni, beszélgetni, nem fogdossa a farkát (sajnos volt ilyen), nem jön hozzám szükségtelenül közel, nem bámul, akkor nem.
2019. nov. 29. 07:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Amíg nem zaklat, nem bűzlik, addig nem érdekel ki ül mellettem.
2019. nov. 29. 08:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Velem is olyan történt egyszer, mint a #8-assal, csak vonaton. De nem is az volt a férfi (parasztember) baja, hogy túlsúlyos volt, hanem, hogy testes volt és nagyon szétterpeszkedett, én az ablaknál ültem és szinte nyomott. Ráadásul ez IC-n volt, de nem érdekelt, 30 perc után, amikor jött a kövi megáglló, felálltam és leültem máshová. Nem bírtam volna ki úgy a 3 órás utat.

A kérdésre válaszolva, akkor állnék fel bárki mellől, akárhol, ha az illető kellemetlenséget okozna nekem (büdös, idegesítő, zaklató, elmebeteg stb lenne).

2019. nov. 29. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!