Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok olyat csinálni, hogy amikor véletlenül egy csúnya fiú mellé kerültök akkor direkt máshová mentek, máshová ültök?
Például buszon, amikor az utolsó hely mellettetek van és a fiú leül akkor ti feláltok és inkább álltok a buszon mintsem mellette kelljen ülnötök?
Vagy edzőteremben, az utolsó szabad bicikli, futószalag mellettetek van és a fiú oda megy edzeni, ti abbahagyjátok az edzést és mentek máshová?
Vagy moziban, színházban, osztályban ha nincs más hely ahová ülhetne és mellétek ül, ti felálltok?
32F
Mi az hogy ijesztő? Csúnya?
Nem írtam el...
Amíg nem büdös, bunkó és békénhagy, addig nem érdekel, hogy néz ki.
Úgyse vele fogok foglalkozni.
22/L
Nem nőként, de előlem elszaladtak már emberek, főleg este és amikor a csuklyás kabátom volt rajtam. De ez engem szórakoztat. Kicsit olyan ez, mint a Fable 3-ban az hogyha sötét páncélt meg cuccokat viselsz akkor félnek tőled, ha világosakat akkor meg nem.
Hihihihi :D
Szerintem te valami komplexusos fiú lehetsz, ha ezen rágodsz, hogy szerinted emiatt állnak fel onnan.. A valóságban szerintem a kutyát sem érdekli, hogy hogy nézel ki.
Amúgy én sem szeretem ha idegenek vannak mellettem, kissé szorongok a közelségükben, függetlenül attól hogy néznek ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!