Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kedves, aranyos, visszafogott lányt keresek! De hol találok ilyen lányt? Kifejtve lent
szerintem sok ilyen lány van csak tényleg nem veszitek észre öket. és én is kikérem magamnak h nem csak a szex érdekel
17/L
12:06
És még is hol vannak ilyen lányok?Akikkel dolgom volt eddig mindig milyen a mellizmod?Mekkora a hasizmod? Gyere dugj meg, ennyi volt.Beszélgetni nem lehetett egyikkel sem.
meg nyugodhatsz, élünk még, de kihalóban van a fajtánk és védettek vagyunk.... eszményi értékünk felbecsülhetettlen...
nem vagyunk már túl sokan, mert manapság mindenki plázacica és hasonlók....
hidd el hogy élünk és meg lehet minket találni, csak jól körbe kell nézni!!!!sok sikert!!!
16l
12:06 vagyok.
hát nagyon sok van akikkel nem csak erröl lehet beszélni. pl engem baromira nem érdekel h milyen a has meg a mellizma. elég sok mindenröl tudok beszélni. mert véletlenül kifogtok egy két ilyen lányt azért nem kell az öszeset leirni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!