Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha már régóta ismerek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már régóta ismerek egy nőt, akkor ebben az esetben hogy közeledjek felé?

Figyelt kérdés

Szóval ha elhívom valahova, akkor gondolhatja, hogy csak barátilag hívom el, hiszen szoktunk is menni barátilag ide-oda néha.

Már több év ismerem és egy lakásban is lakunk, ahol szobákat adnak ki.

Ő már közeledett felém többször is, de mivel nekem akkor lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak, így én nem voltam kész egy újra, tehát soha nem léptem felé.

Olyan furcsán venné ki magát ha hirtelen varázsütésre elkezdenék rá nyomulni.

2019. nov. 23. 13:44
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem venné ki magát furcsán. Idő kellett neked, és most érett meg a dolog, hogy tovább lépj.

Miért lenne ez varázsütésszerű? Előtte volt barátnőd. Pont. Aztán szakítottatok pont. Most tovább lépsz pont. Mi ebben a rendkívüli nem megszokott, és szerinted kirívó részlet ami fura?

Tudod mi a fura, hogy másképp viszonyulj a lányhoz, hogy intim helyzetbe kerülj vele. Az a fura. Félsz, hogy esetleg most elutasít. Ezért fura. Nem azért mert volt valakid, szakítottál, eltelt egy kis idő és tovább lépnél. Ez nem fura. Max minden más, amitől félsz. ;) Csak a félelmet nem szokták furának nevezni.

Na de bátran csináld. Ne tojjál be. ;) Hajrá.

2019. nov. 23. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!