Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egész nap ír munkaidőben, de este korán elköszön nem gyanús?
Nekem is van ismerősöm aki néha fenn bír maradni 9ig de bealszik mert 5kor kel.
Én meg két mondat közben alszok be szóval megértem más tudatosabb ebben s fontos a rendszeres pihenés, ha nem is megy egyből aludni de rákészül.
Majd egy idő után nézd meg hogy van a spontán délutáni programokkal. Az többet elárul.
Utolsó, vagy akik olyanok mint én. Úgy értem ha ismerkedek akármilyen hulla vagyok, nem bírok elaludni ha tudom, hogy chatelhetek is. Meg szokott lenni az eredménye, mikor kimerülök 1-2 hét után, munka mellett.
Kérdező, én ennyiből nem gyanakodnék. Lehet tényleg fáradt. Exem csinálta ezt amúgy. Ismerkedésnél is, később is. Éltünk is együtt 3 évig aztán a saját szememmel is láttam, hogy ő pedig max fél 9-kor megy aludni.
Én is 5-kor kelek, de ha gondolod, szívesen beszélgetek veled ilyenkor is! ;-)
Sok igazság van abban amiket írtak, de én mégis inkább arra tippelnék, hogy valaki miatt nem tud írni este. Ha én ismerkedek valakivel és felkeltette az erdeklődésem és én is az övét, akkor nálam nem létezik, hogy 8-kor elmenjek lefeküdni. Pláne nem a legelején, amikor a legizgalmasabb az ismerkedés. Szóval én sajnos gyanakodnék! De beszélj meg vele randit. Estére. Kiderül, hogy mit mond. Talán az elsőt megoldja, de ha nem független, a többit nem fogja tudni.
48+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!