Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 eves ferfiak, ti mit kerestek egy idosebb noben?
Gondoskodo, kedves, figyelmes, értékeli a dolgokat. Teljesen más világ....mintha egy generációs szakadék lenne
27f
Miért, mit keres valaki valakiben? Nyilván a partnerem, a társam. Csak szexért nem jövök valakivel össze. Ennek nem sok köze van a nő korához részemről. Maximum annyi, hogy egy 40-es nő sokkal inkább két lábbal áll a földön, mint egy a még fellegekben járó kis huszonéves lányka. A 40-es nőkkel mindig nagyon jól kijöttem, megtaláltam a közös hangot.
28/F
Pedig azt :D
Nekem azért szimpatikusabbak az idősebb nők, mert tudom hogy velük nincs jövőm, szóval nincsenek kötöttségek se. Az is imponáló tud lenni ha nem megy egész nap a dráma, mert ő is tudja, hogy mire megy ki a játék és csak arról szól az egész, hogy jól érezzük magunk. (ez nem csak a szexet takarja)
A sztetoszkópomat amit a legutóbbi műtét során elveszítettem. Sajnos nem adott újat a kamara, így most anélkül kell dolgozzam. És a legtöbb női páciens nem értékeli, ha kézzel vagy füllel hallgatom meg a szívdobogását...
Üdvözlettel:
Dr. Vindaloo
sarlatán
Jaaa értem. Akkor azért választanak néhányan direkt furán összeillő párokat hogy nehogy véletlenül jövő legyen. Sokszor ezért kell idősebb pasi nagyon fiatal csaj is és fordítva. A jövő az borzasztó tényleg, félelmetes, még kimondani is, jövő :) Áááá :)
Nem inkább édesanyád akar magához láncolni? Mert még olyankor kell ilyen hülye indokokat kitalálni, mert azt meg ciki lenne bevallani.
Koszonom a valaszokat, csak kivancsi voltam valamire.
Mondjuk a kovetkezo kerdes az az lenne, hogy ha van egy idosebb baratnotok aki mondjuk mar nem akar/nem lehet gyereke, akkor ezt elfogadnatok, vagy par ev mulva lecserelnetek egy olyanra akivel lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!