Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25-35 eves ferfiak, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-35 eves ferfiak, ti mit kerestek egy idosebb noben?

Figyelt kérdés
Most tekintsunk el a szex valaszoktol legyszi.
2019. nov. 12. 17:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Komoly,tudja mit akar nem nyafog és büszke lennék rá ha egy 15 évvel idösebb barátnöm lenne! 26F
2019. nov. 12. 17:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondoskodo, kedves, figyelmes, értékeli a dolgokat. Teljesen más világ....mintha egy generációs szakadék lenne

27f

2019. nov. 12. 17:48
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudja mit akar es ne legyen kapcsolatfuggo. Legyen sajat elete is
2019. nov. 12. 17:49
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért, mit keres valaki valakiben? Nyilván a partnerem, a társam. Csak szexért nem jövök valakivel össze. Ennek nem sok köze van a nő korához részemről. Maximum annyi, hogy egy 40-es nő sokkal inkább két lábbal áll a földön, mint egy a még fellegekben járó kis huszonéves lányka. A 40-es nőkkel mindig nagyon jól kijöttem, megtaláltam a közös hangot.

28/F

2019. nov. 12. 17:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a kép mindent elmond, hogy milyen egy NŐ, akire vágyom.

[link]

2019. nov. 12. 18:02
 6/15 anonim ***** válasza:
26%

Pedig azt :D

Nekem azért szimpatikusabbak az idősebb nők, mert tudom hogy velük nincs jövőm, szóval nincsenek kötöttségek se. Az is imponáló tud lenni ha nem megy egész nap a dráma, mert ő is tudja, hogy mire megy ki a játék és csak arról szól az egész, hogy jól érezzük magunk. (ez nem csak a szexet takarja)

2019. nov. 12. 18:03
 7/15 anonim ***** válasza:
78%

A sztetoszkópomat amit a legutóbbi műtét során elveszítettem. Sajnos nem adott újat a kamara, így most anélkül kell dolgozzam. És a legtöbb női páciens nem értékeli, ha kézzel vagy füllel hallgatom meg a szívdobogását...

Üdvözlettel:

Dr. Vindaloo

sarlatán

2019. nov. 12. 18:04
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Jaaa értem. Akkor azért választanak néhányan direkt furán összeillő párokat hogy nehogy véletlenül jövő legyen. Sokszor ezért kell idősebb pasi nagyon fiatal csaj is és fordítva. A jövő az borzasztó tényleg, félelmetes, még kimondani is, jövő :) Áááá :)

Nem inkább édesanyád akar magához láncolni? Mert még olyankor kell ilyen hülye indokokat kitalálni, mert azt meg ciki lenne bevallani.

2019. nov. 12. 18:14
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, hogy jobban élettapasztaltabb, mint egy fiatal. E mellett még szép is tud lenni idősebbként. Szeretem, ha domináns, és szép a lába. (37F, ha belefér)
2019. nov. 12. 20:13
 10/15 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, csak kivancsi voltam valamire.

Mondjuk a kovetkezo kerdes az az lenne, hogy ha van egy idosebb baratnotok aki mondjuk mar nem akar/nem lehet gyereke, akkor ezt elfogadnatok, vagy par ev mulva lecserelnetek egy olyanra akivel lehet?

2019. nov. 12. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!