Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bármi értelme a haverom logikájának?
Elmondása szerint ő 25 évesen azért szűz még és azért nem volt nője mert most még karriert épít. De majd pár év múlva nézzem meg...
Aha, szerintem meg baromira az a helyzet hogy egy nőnek sem kellett, azért szűz még és az is marad egy jó ideig.
Szerintetek ilyen okra hivatkozva reális hogy ezért nem volt soha senkije?
Jaj hát persze... 22 éves korom óta van párkapcsolatom, aztán mégis voltam doktorandusz... Mondjuk nem csináltam végig, mert külföld és a multik kecsegtetőbbek kereset szempontjából.
Aki tenni akar a karrierjéért, annak az a 8-10 óra a napból bőségesen elég erre, egy-két sprinttel havonta. Ezen nincs mit tovább tárgyalni.
és 16 évesen mit csinált? gondolom akkor még nem építette a karrierjét, lehetett volna csajozni :D
amúgy nyilván hülyeség. egyszerűen neki soha nem jött össze és inkább ráfogja ilyenekre.
Ezt csak itt a gyk-n hangoztatják a nagyokosok.
Tanulj nyelveket, legyen piacképes diplomád stb és te leszel az élet császára, sorban fognak állni nálad a nők.
Nagy ló_faszt.
Jobb anyagi helyzeted lesz, de a nők ugyanúgy le fognak szarni, pont azért amiért azelőtt is (mert ronda vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!