Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több napig nem írtam vissza, ez után van értelme még válaszolni?
Egyszer voltam randizni az illetovel, tetszett, el tudtunk beszélgetni, értem is jött kocsival, azonban le akart volna feküdni velem, vacsi után hirtelen a lakásán kötöttünk ki egy kis alkohollal. Csak a csókot engedtem. Nem vagyok híve igazán az ilyen gyors ismerkedésnek. 2 napja nem írtam vissza, mert akart volna találkozni, gondolom hasonló folytatással.
Ti mit tennétek a helyemben?
Van így értelme válaszolni egyáltalán?
Emberek... Felnőtt emberek... Kommunikáció!!! Akarsz tőle valamit? Ha igen, akkor fogod és megírod. Jól éreztem veled magam, jó lenne folytatni, de nekem a szexhez több idő kell. Ha ezt el tudod fogadni szívesen találkozok veled, ha nem akkor ne húzzuk egymás idejét.
Ha nem akarsz tőle semmit. Bocsi nem úgy alakult az este ahogy azt elterveztem. Minden jót neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!