Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként sértőnek találom a szexkapcsolatot. Van így más is?
Randiztunk egy lánnyal akit régebbről ismertem, kiderült hogy a sok elfoglaltsága miatt egyelőre csak szexet akarna. Ez nekem kiábrándító és sértő volt.
Ezzel a lánnyal rengeteg közös pontunk van, ugyanazt tanuljuk, korunkhoz kepest műveltek vagyunk, órákig tudunk beszélgetni mindenről, közös hobbijaink vannak, ambíciózusak vagyunk, passzol a humorunk stb..és ennek ellenére mindössze egy f.rkat lát bennem, mást nem. Amit tôlem akar azt bármelyik üresfejű morrisonos fuckboytól megkaphatná, a közös pontok és a személyiségem nem érdekli. Nagyon kívánom én is, de ez megalázó lenne.
Volt így más férfi is? Nőktől hallom inkább hogy ez zavarná őket.
22/F
Nemrégiben volt egy kérdés ami a férfiakat savazta, mondván, hogy mind ösztönlény sokkal jobban mint a nők.-Lett is aztán nagy vita, de mivel a kérdést feltevő hölgy fejében ez már eldőlt, így teljesen feleselegesen vitáztak-érveltek.-Már nem lehetett rá hatni sem jó, sem rossz érzéssel,érvekkel.
Kiváncsi lennék rá, hogy most fordított esetben mit szólna a témához- egyéni megtapasztaláshoz.
Jellemző, hogy a szexkapcsolatot ellenző női válasz 0ra lett pontozva :D Nem tetszik a sok lukvadásznak. Amúgy meg akarnak ők kapcsolatot, csak épp olyan nőkkel, akik emberi számítás szerint soha nem fognak velük leállni. Addig meg ezzel a független akarok lenni dumával tömnék a csajokat, mert kezdeni kell valamit a farkukkal.
A te hozzáállásod legalább normális. Csak nem ilyen típusú nőkkel kéne kezdeni. Őt hagyd meg a dugójaniknak.
Köszi a válaszokat.
A lánnyal nincs semmi bajom, jelezte mit akar, nem hitetgetett. Ez teljesen korrekt.
Inkább arról szól a dolog, hogy én meg magamra veszem hogy hiába minden, nem akar többet. Mert nekem meg logikus lenne hogy ha valakivel ennyire jól működik minden akkor se kell többre. De persze, meglehet rá az oka, ami tőlem teljesen független.
pont egy ilyen "kapcsolatban" vagyok benne. rengeteg közös van bennünk, ugyanaz a hobbi, ugyanaz az érdeklődés, ugyanazok az életcélok de szexnél nem akar többet.. elvileg még az esete is vagyok. nagyon sokat gondolkodtam,hogy belemenjek-e vagy sértő-e ez nekem de végülis megtettem és elmondhatom,hogy jól érzem magam. a kémia nagyon erősen müködik és talán még reménykedek,hogy meglát bennem valamit de ha nem akkor is legalább elmondhatom,hogy jól éreztem magam vele..
(bocsi,hogy nőként válaszoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!