Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akar rázni? 20/L
Figyelt kérdés
Nemrég megismerkedtem egy fiúval,párszor randiztunk is,ő vetette fel,hogy találkozuk még. Aztán elég sokái nem írt és én se neki. Végul ráírtam megkérdeztem,hogy hogy van,de ő nem írt. Nem fogok rákérdezni,azért van annyi önbecsülésem. Csak nem értem,hogy miért nem írta meg ha nem tetszem.2019. nov. 4. 19:21
2/4 anonim válasza:
22f vagyok.
Miért kellene ezt megírni? Aki nem tetszik, azt általában nem keresi az ember, ez felér akár egy válasszal is. Ne próbáld meg a másikból mindig kikényszeríteni a konkrét válaszokat, hallgass a megérzéseidre is néha. Ezzel nem csak hogy nem hozod kellemetlen helyzetbe a másikat, te is jobban jársz.
4/4 anonim 

válasza:

Hagyjuk ezt a mesét, hogy "dolga van, dolgozik" stb. Ha akar valaki írni, akkor ír. Nekem is volt ilyen, nagyon sok. Randi előtt beszéltünk egész nap, minden nap, randi után meg rögtön eltűnt, pedig ő ègette le magát előttem, mert úgy berúgott a vadbaromja az első randin, hogy csak büfögni tudott. Engedd el. Majd lesz más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!