Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak azok a nők, akiknek nem az arc fontosabb?
Azt tudjuk, hogy a belső a legfontosabb nekik (most ne mondjátok el ismét, nincs nagy baj a belsőmmel)
Szóval hogy lehet rátalálni azokra a hölgyekre, akiket egy -számukra!- esztétikusabb férfi test jobban vonz, mint egy helyes arc?
Kort is kérek írni, meg jöhet kiegészítés is.
"Nem néz ki jól az arcod és olyan nőket keresel, akiknek a férfiasabb, esztétikusabb test a fontos? "
Meg akarom tudni, hogy vannak-e és ha igen, akkor mennyien.
Megmutatnám privátban, ha csajszi lennél.
Mi az hogy hol lehet ilyen nőket találni? Naga a kérdés hülye. Mit vársz? Valaki pl leirja vagy a blaha sörözőben? Vagy gondoltam van ilyen kulb ahova ilyen nők tömörülnek?
Válaszom: bárhol belefuthatsz ilyen nőbe, de mig a férfiaknak is az egyik legeleső szempont a szép arc, ugy általában a nők is szeretik ha tetszik nekil a párjuk..
Nekem az arc mindig 1000x fontosabb lesz mint a test. Ennek egyszerű oka van: reggel, ha felkelek az arcára fogok nézni, nem a testére. Ülünk az asztalnál ebéd közben akkor is az arcát fogom nézni, ahhoz fogok beszélni, nem a testéhez. Sőt, szexnél és 80%-ban közel van egymáshoz az arcunk, ezért.
27, n
Nekem is inkább az arc a fontosabb.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!