Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes neten nőzni?
Hát szerintem sehol. Tinder-t én is próbáltam, 1 match lett, de az se írt vissza. Badoo meg tele van kritikán aluli hölgyekkel. (legalábbis szerintem)
Inkább maradok az élő dolognál, ott legalább hamar kiderül, hogy van-e kémia vagy sem.
Sehol és bárhol. Sehol, mert legnagyobb részben komolytalan az egész. Bárhol, mert bárhol lehet egy személy aki értelmes, komolyan gondolja és van olyan szerencsétek, hogy egymásra találjatok.
Érdemes szerintem is inkább élőben ismerkedni, de a netest használhatod a "háttérben", lehetőségként.
Fenntartásaim vannak a netes társkereséssel. Messziről jött ember azt mond ugye, amit akar, és gyakran csak hosszas chatelés után, személyes találkozókor derül ki, hogy a másik fél "véletlenül" "éppen most" tíz kilóval kövérebb, tíz évvel idősebb, mint ahogy a kibertérben állította (ez mondjuk férfiaknál, nőknél egyaránt előfordul).
De ha már net, akkor pl. facebookon ismeretlen csajokra ráírogatni nem jó ötlet. Akkor már inkább a társkeresős facebook-csoportok szerintem, ott azért nagyjából le lehet követni az illető profilját, bejegyzéseit, ismerősi körét.
#4 Ironizálni próbált, de gyakorlatilat ő adta meg az egyetlen olyan internetes "ismerkedési oldalt" ahol van eredmény igazoltan, ott randinként kell fizetni, nem pedig az oldalon előfizetni, és 100-100 siker.
Komolyra fordítva a szót, én se tudok olyat mondani, amire megéri felregisztrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!