Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves nő és 40 éves férfi nagyon elrettentő?
Figyelt kérdés
2019. okt. 25. 18:58
1/13 anonim válasza:
Nem elrettentő, csak életképtelen.
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
Nem, de 10 év múlva az lehet. 33 éves nő már valószínűleg szűlne, de egy 50 éves pasi már nem biztos, h akar egy kisbabát aki egész nap sír.
4/13 anonim válasza:
3.-nak.
Mert egy 33 éves pasi mindenképpen akar gyereket?
5/13 anonim válasza:
Sziasztok! A mi példánk:
18voltam amikor megismerkedtünk a párom akkor volt 33éves,igaz ami igaz nehezen indult a kapcsolatunk,nem is bíztunk abban,hogy ez működget de ahogy jobban elkezdtük egymást megismerni egyre jobban akartuk,hogy sikerüljön,összecsiszolódtunk ma 6évvel később együtt vagyunk köszönjük szépen szeretjük egymást boldog harmonikus házastársakká váltunk :)
Szerintem egy kapcsolat nem a kor fügvénye,persze adhat plusz akadályokat de simán meglehet ugrani őket ha igazán akarjuk. :)
6/13 anonim válasza:
Külön-külön egyiktől se félek, de két ember ellen már nem olyan egyszerű talpon maradni. Komolyra fordítva én nem igazán látom életképesnek, de "you do you".
7/13 anonim válasza:
Viccnek jó. Úgyse tart semeddig.
8/13 anonim válasza:
60 éves vagyok,az élettársam 37 és csak az elején csipkelődtek páran,azok is inkább a hátunk mögött.12 éve működik a kapcsolat.
9/13 anonim válasza:
#8 majd írj 10 év múlva is, hogy mennyire vidám még az asszony :)
10/13 petbalogh válasza:
Inkabb azt mondanam ez az idealis. Nalunk 12 ev van. 15 eve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!