Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell úgy kommunikálni munkahelyen csúnya férfiként, hogy a nő ne gondolja azt, hogy közelebb akarok kerülni hozzá?
Ilyen esetben ugye felháborodnak illetve ellenségesek lesznek, illetve védekezők.
Nem akarom ennek kitenni őket, de vannak beszélgetések amelyeket nem lehet egyszerűen kikerülni.
Udvariasságból (ismerkedési szándék) nélkül néha felteszek egy-két kérdést, mert ott bambán állni olyan bunkónak jön le.
Vagy kizárólag csakis a munkáról szabad beszélgetni és semmi más kérdést nem szabad feltenni mert tolakodásnak veszik?
10
Azért gondolhatod annyira beteg nem vagyok, hogy a menstruációjáról akarjak beszélgetni.
Teljesen ártatlan kérdésekről van szó, mint például mit csinált a hétvégén, megkapta-e a jogsiját, hová megy nyaralni stb, ezek mind semleges témák. És csak is olyan helyzetben teszem fel ezeket a kérdéseket amikor kínos csend van, például épp várni kell a rendszerre, vagy várni kell még valakire egy meeting előtt stb. De még ezt is tolakodásnak, próbálkozásnak veszik úgy fest. Tulajdonképpen ki szeretnék az embert kerülni mint a sz.art. De ez annyira megalázó, nem tudom mások vajon ezt könnyen feldolgozzák? El kell fogadni, hogy ez a természet rendje és hallgatni?
Kérdező, én írtam, hogy ne fixírozd a mellét, stb. Nem azért írtam ezt, mert csúnya vagy, hanem azért, mert látom, hogy fóbiád van attól, hogy na biztos azt gondolják, hogy ki akarsz velük kezdeni, és vérig sértődnek akkor. Továbbgondolva a meneted: ha egy szép férfi kezd ki velük, attól nem sértődnek vérig, csak akkor, ha te, mert hogy képzeled.
Az önbecsülésed a béka segge alatt van, és így nem vagy egy jó társaság. Nem azért kell beszélgetni, hogy ne kínlódj a csendben, hanem azért, hogy jól érezzétek magatokat.
Az ilyen téma alapvetően tök normális, de ennek semmi köze ahhoz, hogy szép vagy-e, vagy sem.
Ha te semmiképp nem akarsz hozzájuk férfiként közeledni, akkor ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!