Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rendben van az, ha megírom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben van az, ha megírom üzenetben egy általam kiszemelt, de sajnos foglalt lánynak, hogy érzek iránta valamit?

Figyelt kérdés

Annyi a sztori, hogy egy étteremben szoktam látni egy helyes lányt, és szépen lassan beleszerettem, anélkül, hogy egy szót is váltottam volna vele. Most biztos forrásból megtudtam a nevét és azt, hogy férjnél van.

Én viszont óriási késztetést érzek arra, hogy üzenetben megírjam neki, hogy ha egyszer mégis szingli lenne, szívesen megismerném.

Szerintetek ezzel milyen benyomást keltenék benne?

Az egy dolog, hogy nem hagyja értem ott a férjét, de azért csak jól esik egy nőnek az ilyen, nem? Én szeretném vele ezt közölni, mert úgy érzem, hogy csak így tudom tisztázni magam.

Szerintetek ez marhaság?

2019. okt. 9. 20:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem olyan furi, hogy személyesen szoktad látni, de üzenetben akarsz nyitni felé ráadásul úgy, hogy kinyomoztad ki ő. Ez nem annyira bátorság, a lehetőségekhez képest inkább gyávaság. Bennem visszatetsző érzéseket keltene.
2019. okt. 10. 09:28
 12/12 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy sokat utazom, ezért ritkán járok oda, és akkor sem adódik alkalmam beszélni vele, mert folyton rohan.

Most megint legalább 3 hétig nem találkozok vele, és utána sem biztos, hogy épp elcsípem. Addig en megőrülök

2019. okt. 10. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!