Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam én valahova vagy felejtsem el csak játszik velem?
Figyelt kérdés
Hónapok óta ismerkedünk a pasival,utóljára már több mint 1 hónapja találkoztunk mindig azt mondja sokat dolgozik de azért azt én is tudom hogy nem annyit hogy ne lett volna már 5 perce rám,párszor felhozta hogy jólenne már találkozni meg megoldja mindenképpen hogy találkozunk de eddig semmi kísérletet még sem tett erre hogy ez megvalósúlhasson.Gyakran keres és szinte mindig ő keres.Azt mondja jó velem lenni,ő nem akar sorba állni értem stb dumák.Mit akarhat ha egyszer mégse errőlteti meg magát hogy találkozunk.Legközelebb hozzam fel én a találkozó lehetőségét?
Hívjam én találkozóra?Hova hívjam el vagy mitcsináljak?
2019. okt. 9. 15:21
11/19 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy nem meleg :)
Nem értem ezt az egészet amit csinál,miért csinálja és ez idegesítő.
2019. okt. 9. 16:51
12/19 anonim válasza:
Tavkapcsolatba vagyok? Vagy egy varosba laktok? Miert nem leped meg vagy varod meg a lakasa elott?
13/19 A kérdező kommentje:
Egy városban lakunk,nem vagyunk kapcsolatban sem vagy én ezt nem nevezném kapcsolatnak.Meglepni meg nemtudom mert soha nem tudom mikor és merre jár.
2019. okt. 9. 17:08
14/19 anonim válasza:
Hgyd,ne égesd magad.Ha találkozni akarna veled talált volna megoldást.
15/19 anonim válasza:
Találkozik ő helyetted is másokkal...
16/19 anonim válasza:
Szerintem ezt a hajót engedd el.
17/19 anonim válasza:
Felejtsd el. A helyedben le is tiltanám. Azért nem kopott le teljesen, mert B-tervnek eltett.
18/19 anonim válasza:
Ha te nem hívtad eddig, akkor minek alapján várod el tőle?
19/19 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, annyit dolgozott, sose ert ra. Vendéglátásban dolgozott, heti 7 napot, en pedig hivatali munkaidőben. Minden nap sokat írt, meg felhívott, de en programokra vagytam, stb. En elhivtam talalkozni, de nem sikerult azt sem osszehozni. Szerintem, ha valakit igazam erdekelsz, az tud rad szakitani idot...bárhogy is. Miutan elkoszontem tole, meg honapokig konyorgott, de en elkezdtem massal talalkozni, aki nem csak a szavak embere volt. 28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!