Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam én valahova vagy felejtsem el csak játszik
velem?
Figyelt kérdés
Hónapok óta ismerkedünk a pasival,utóljára már több mint 1 hónapja találkoztunk mindig azt mondja sokat dolgozik de azért azt én is tudom hogy nem annyit hogy ne lett volna már 5 perce rám,párszor felhozta hogy jólenne már találkozni meg megoldja mindenképpen hogy találkozunk de eddig semmi kísérletet még sem tett erre hogy ez megvalósúlhasson.Gyakran keres és szinte mindig ő keres.Azt mondja jó velem lenni,ő nem akar sorba állni értem stb dumák.Mit akarhat ha egyszer mégse errőlteti meg magát hogy találkozunk.Legközelebb hozzam fel én a találkozó lehetőségét?
Hívjam én találkozóra?Hova hívjam el vagy mitcsináljak?
nem kell, szerintem találkozott voltna már, ha akarna...
2019. okt. 9. 15:35
2/19 anonim válasza:
+ ha nem érdekel, hogy a szeretője leszel, akkor csak legyél vele
2019. okt. 9. 15:36
3/19 Rockarc válasza:
Szerinted mennyi ideje lenne rad, ha esetleg ugy alakulna? Ismerkedeskor mindig a legjobbat nyujtja magabol. Neki ez a legjobb. Kepzelheted mi lesz, ha nem is lenne kedve.
43F
2019. okt. 9. 15:37
4/19 anonim válasza:
Felesleges. Egyszerűen nem akar veled találkozni. Valószínűleg vannak még előtted a sorban.
2019. okt. 9. 15:45
5/19 anonim válasza:
Kérdező, hagyd. Ha egy hónap alatt nincs rád egy délutánja akkor felejtős. Egyébként kb biztos hogy van(nak) szexpartnere(i) te meg talonban vagy. Azert nem teper semennyire.
2019. okt. 9. 15:45
6/19 anonim válasza:
Ugyanilyen kapcsolatban voltam, mint te. Annyi kulonbseggel, hogy a baratainak bemutatott, illetve 1-2 csaladtagjanak. En nem viccelek 1 evig tartott (banom nagyon es sokat tanultam ebbol) es abbol az 1 evbol 7 szer talalkoztunk. Ugye milyen sok? Jo igaz ratett annyit, hogy tavkapcsolat volt, de hat akkor is. Utolag kiderult nem volt mas, szeretett, de o ennyit tudott nyujtani, azota sincs senkije. Masik kapcsolatban szinten nem ert ra a ferfi egesz nyaron!! Nyaron!! Mert dolgozott. Elhittem, utolag kiderult, volt mas is rajtam kivul. Szoval nalad is hasonlo lehet. Aki akar talalkozik veled!
2019. okt. 9. 15:46
7/19 anonim válasza:
Hagyd a 'csaba, ez komolytalan.
Hany evesek vagytok? Arra van ideje egy felnottnek, amire akarja, hogy legyen. Csak azert ir rad, hogy ne tunj el, de nem vagy a dobogosok kozt.
2019. okt. 9. 15:49
8/19 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet. Sokat dolgozik, mindennel elvan maradva a szöveg. Részben igaz, de ha valaki nagyon akarja a másikat akkor megoldja.
2019. okt. 9. 16:09
9/19 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom és ezt mondtam is neki hogy mindenkinek arra van ideje amire akarja hogy legyen.Már megkérdeztem van e valakije de persze 'de hogy is'volt a válasz.
2019. okt. 9. 16:26
10/19 anonim válasza:
Az is lehet, hogy meleg. És akkor max. haver lehetsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!