Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék orvossal ismerkedni? Többi lent
A legtöbb orvos és orvosnő megközelíthetetlen és nagyon lekezelő. Én nem is mernék közeledni orvosnőhöz mégha tetszene is valamelyik. Na, meg én egy orvoshoz képest analfabéta vagyok, valószínű egy okos nő szintén okos férfit keres.
Szerintem a legalkalmasabb az ha az orvos műt vagy valamilyen kezelést csinál neked, minden más próbálkozás amatőr. Nőknél előfordulhat hogy a nőgyógyásszal alakul ki kapcsolat, mivel az egy elég intim "találkozás".
9-es, nem biztos, hogy a burnoutos, frusztrált, rosszindulatú asszisztensek meg műtősfiúk válaszát várta a kérdező.
Kedves kérdező én meg orvosként pont azt tapasztaltam, hogy a kutyának sem kellünk. :-D
Miért fontos hogy orvos legyen? Mérnök nem jó? Ügyvéd nem jó? Matematikus? Biológus?
Nem azt mondom, hogy kukásemberrel állj őssze, mert kell hogy egy intellektuális szinten legyetek, de miből gondolod hogy csak egy orvossal valósulhatna ez meg? Ahhoz hogy valaki művelt, értelmes, okos ember legyen, nem kell még diploma sem. A diplomások közt is vannak hülyék.
Egy gyári munkásnak is feláll egy másik szép nőre, és dönthet úgy hogy szeretőt tart. Az még felháborítóbb.
Hogy mi vaaannnn???
Nem ugyanúgy megcsalás mind a kettő? Mitől különlegesebb ha az orvos kur félre?
16# épp ezt próbáltam kifejteni a 9-es valaszolonak, hogy egy orvos sem különlegesebb ilyen téren egy másik embertől. Hiszen ugyanúgy megcsalhatja bárki a párját, nem kell ahhoz orvosnak lenni. Szerintem ez személyiség függő, nem pedig hivatásé.
A munkájukra felnézek, de attól még a magánéletben ugyanazt várom el tőlük is, mint egy "átlagos" embertől.
Ezek tények, tapasztalatok. Semmi rosszindulat nincs benne. De ha neked ettől könnyebb a lelkednek, akkor vedd annak. Nem izgat különösebben.
Kérdező, a személyiségüket hagyjuk inkább....:D Kevés a kivétel náluk(az is csak azért, mert épp a kutyának se kellene), és ez nekem a velük dolgozónak a legnagyobb baj.
Felőlem kezdhetsz nyugodtan velük, te dolgod. Az is tény, hogy manapság már még kevesebb a megbízható ember szakmától függetlenül. Az is elku.rvul,akiről nem is gondolná az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!