Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék orvossal ismerkedni? Többi lent
Pedig csak ez a modja. Egyebkent en siman a paciense voltam es bejelolt facebookon,onnantol meg lecseteltuk h hogyan talalkozzunk.
Volt egy masik aki altatoorvosom volt, mutet utan megkerdezte h hova jarok szorakozni es jovo penteken talalkozzunk ott. Annyi gond volt ezzel a randimeghivassal h en rogton el is felejtettem ezt a beszelgetest mivel meg altato hatasa alatt voltam:) A hapsi egy noverke ismerosommel uzente h o ott volt es csalodottan konstatalta h en nem:))
Ha felkelted a figyelmet es nem nyuszi, megoldja h megtalaljon.
Az orvostanhallgatoknak meg gondolom van bevalt szorakozohelye.
Orvosi bál.
Orvosi konferencia.
Kórházak környéki étkezőhelyek.
Orvosi egyetem.
1#- igen, vannak borzasztó arrogáns orvosok is köztük, de akad nagyon jó embert család apa is, csak azok már foglaltak sajnos.
2# de szerencsés vagy! Nekem sajnos nem volt még ilyen ajanlkozasom, pedig nem vagyok csúnya. Többnyire mind távolságtartó.
Sajnos nem igazán vagyok egyetem közelében. Ezért gondoltam az internetre.
Most igazából nagyon szomorú vagyok, mert ritkán tetszik nagyon egy férfi, de a fogorvosom teljesen felkavart. Nem látok esélyt a kontaktra, és nagyon csalódott vagyok.
Orvostól nagyobb állat nincs. 😀
Én már csak tudom, 26 éve velük dolgozom. 97% tart szeretőt(ket) az asszony mellett. Hajrá! Te is beférsz a sorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!