Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz huszonéves barátnőt találni? 41f
Ageizmus? Túl nagy korkülönbség? Generációs szakadék?
De most tényleg?!
Szia!
Nos én mindig is az idősebb férfiakhoz vonzódtam, 23 éves vagyok és a korombeliekkel én speziell sohasem találtam meg a közös hangot. Nekem vonzó ha egy férfi idősebb és tapasztaltabb, mint én. Az idősebb férfiak szexibbek is és nem nincsen apakomplexusom. Nálam a max korkülönbség 17-20 év lehet. Én úgy érzem mindig is komolyabban gondolkodtam és komolyabban láttam a világot, mint a korombeliek, lehet ez ezért is van. Szerintem nem lehetetlen, csak inkább nagyon ritka :) és sokan nem mernek belevágni a környezeti elvárások és felfogás miatt, pedig csak bátornak kell lenni. Fel a fejjel :)
Köszönöm, hogy "tollat ragadtatok". Tényleg. Az ember csak épül mások véleményéből (még akkor is, ha igazából azt sem tudjátok, ki vagyok, csak a nagy számok törvénye alapján tippeltetek; mittomén egy 110.000-et kereső, anyámmal lakó, pattanásos, kövér, libsi, vagy faxom tudja).
Üdv
Nekem 3 pasim volt eddig, 2 10 évvel idősebb, és egy 18-cal. Én akkor 22 voltam, ő 40. Elvben bele sem mentem volna, ha ezen múlik, mert ez rengeteg... Mégis belementem egy szempilla rezzenés nélkül, mert szerettem. Sőt, most 25 évesen vissza mennék hozzá, persze elméletben, ha lehetne (de ő hagyott el), mert marhára leszarom, én még mindig és csak őt szeretem.
Neki eleinte imponált egy fiatal lány vonzalma, a hamvas p...-ért pedig egyenesen megveszett, de tudod mit? Később pont ő hagyott el, közvetve és közvetlenül a hatalmas korkülönbség miatt. Úgyhogy b🅰️sszák meg a fiatal husira vágyó negyvenes pasik! Pont ez a fajta, mint írod, aki "barátnőt" keres. Nekem ez nem elég, nem barát, de nem is szexkapcsolat kell, hanem egy férfi, egy társ, szerelem, támasz...
És pont bennetek, "érett férfiakban" kell a legnagyobbat csalódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!