Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nehéz összejönni egy lánnyal/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz összejönni egy lánnyal/ nővel?

Figyelt kérdés

Barátom szerint simán be lehet csajozni, de más meg azt mondja, hogy ha komoly kapcsolatot akarok akkor nincs könnyű dolgom.

Szerintetek?

2019. okt. 7. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
A következőktől függ, többé-kevésbé fontossági sorrendben: lakhely, kinézet, szociális készség, társadalmi helyzet.
2019. okt. 7. 17:06
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
A világ legegyszerűbb dolga, akárki akármit mond. Aki nem talál társat az selejt.
2019. okt. 7. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként ezeket vettem figyelembe komoly kapcsolatnál: 1. Legyen szakmája/hivatása, amiben megy előre, akarjon és tudjon egyről a kettőre jutni benne. Ha évente másba kezd, és mindig a munkahelyét okolja amiért rossz az élete, azzal köszönöm, vesződjön más.

2. Legyenek egyéb életcéljai, és merje ezeket megfogalmazni. Tegyen is valamit azért, hogy elérje őket.

3. Ne legyen önző, de ne is akarjon a tenyerén hordozni. Merje megfogalmazni, hogy ő mit vár a kapcsolattól, és ne sértődjön meg, ha én is felvetek megoldandó problémákat. Ne kelljen titkolózni, lehessen megbeszélni mindent.

4. Adjon magára, legyen igényes a külsejére. Nem kell naponta gyúrni meg hetente új ruhát venni, de ne legyen elhízott, mackónadrágos tróger.

5. Tiszteljen otthon és társaságban egyaránt. Mások előtt ne azon versengjen, hogy bizonyítsa a felsőbbségét, inkább legyen figyelmes. Ugyanezt várja el viszont is, ne legyen papucs.

2019. okt. 7. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!