Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Nem értem a férfiak szándékát
Figyelt kérdés
Baráti társaságban megismertem egy nagyon szimpatikus srácot. Egy szórakozóhelyen találkoztunk, és már az első pillanatban megtetszett. Eleinte nem sokat tudtunk beszélni, mert az asztal túlsó felén ült a barátaival, de végül kettesben is eltöltöttünk kb fél órát. Ekkor meglepődve megtudtam, hogy 30 éves, pedig max 22nek néz ki, és nincs barátnője. Mikor már mindenki készült hazamenni, nem kaptam taxit, és felajánlotta, hogy hazavisz. Útközben mondtam, hogy majd ráírok, facebookon, de azt válaszolta, hogy nincs neki, és semmilyen más alternatívát nem aljánlott ahol beszélhetünk. Mikor megérkeztünk csak annyit mondott, hogy reméli, hogy még találkozunk valamikor, de nem kérte el a számom. Talán az a baj, hogy túl fiatalnak tart? 22N2019. okt. 6. 03:51
1/9 anonim válasza:
Nemtudom újat mondok-e, de ha kérdezel, akk megkapod amit akarsz.. tehát ha elkéred a számát vagy végigkérdezed h mégis hogyan érhetnétek el egymást, akk most nem itt kéne kérdezned.
2/9 anonim válasza:
Én ilyen esetben a srác kezébe nyomtam a számom. Nem értem, miért kell kerülgetni a forró kását.
3/9 anonim válasza:
Ezen én sem tudok kiigazodni. Lehet mégis van facebookja, barátnője...
Kinek az ismerőse ő? Informáld le tőle! 😃
4/9 anonim válasza:
Ez elég egyértelmű hogy rá akarsz írni, nincs fb-ja, nem ad meg elérhetőséget, és el sem kéri a tiédet. Nem akar tőled semmit.
5/9 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy tetszel neki? Fél órát beszélgettetek és ennyi. Mit nem értesz ezen? Nyilván nem akar ismerkedni vagy csak te nem jöttél be neki.
6/9 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán jófej volt. Nem tudom ebbe miért kell többet belelátni.
7/9 anonim válasza:
A tetszés még mindig kevés, attól nem kell akarnia semmit. Nem ajánlott más kontaktot, most ennyi volt.
8/9 anonim válasza:
Nem fogtad meg, csak kedves volt és ennyi.
9/9 anonim válasza:
Nem kell egy kedves gesztusba többet belelátni, mint ami a valóság. Felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!