Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ajándékot adnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot adnátok?

Figyelt kérdés

2 hét múlva lesz egy 30 éves férfi születésnapja. Nem vagyunk együtt, randi fázis. Nem akarok tolakodó ajándékot ami azt mutatja hogy egy pár vagyunk, de mégis valami aprósággal meglepném. Még nem ismerem annyira hogy személyeset tudjak venni.

Mi lenne szerintetek megfelelő semleges ajándék ilyen alkalomra? Alkalomra gondoltam, de nagy gyűjtő külföldi borok és egyéb alkoholok területén is, így hát nehéz lenne olyat választani ami tetszene neki mert én nem igazán értek az alkoholokhoz ilyen szinten.

De azért mégis egy bonbonnál kicsit "nagyobb" ajándékra gondoltam.

Valakinek van ajándék ötlete ilyen szituációra?

Köszi!

2019. szept. 22. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Apróság? Vedd elő a melleidet. 🤣

Vegyél neki egy 12 éves érlelésű, díszdobozos Chivas Regal whiskyt.

2019. szept. 22. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerezz egy 30-as táblát valahonnan. Azt add neki, hogy te "loptad" :D
2019. szept. 22. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak hívd el vakami közös, akár romantikus programra, az együtt töltött időnél nincs nagyobb ajándék
2019. szept. 22. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Meg el sem jutottam a boros reszhez de nekem egybol az ugrott be hogy vennek neki egy jo bort...mondd neki h igyatok meg egyutt, esetleg fozz valamit hozza ha az belefer a randizasba
2019. szept. 23. 00:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Hívd el egy étterembe és születésnapi ajándék és egyben egy randi is és még közös élmény is én örülnék egy ilyennek.
2019. szept. 24. 13:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Vegyél neki egy jó pálinkát. Mondjuk egy Szicseket,az finom de egyszerű.

Vagy valami vicces szülinapi bögrét.

2019. szept. 26. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!