Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjek fel jó csajokat?
Figyelt kérdés
:)2010. júl. 15. 10:48
11/15 anonim válasza:
szerintem is legyél rabszolga, ja,...
12/15 anonim válasza:
17.44
Mocsok vagy, de nagyon!
Kérdező! El ne hidd egy szavát se ennek a nősténynek! A büdös életben nem fogod felszedni azzal, amit ő írt!
13/15 anonim válasza:
nemhinném , hogy ferrari kulcs kéne :D van egy bmw-d az éppen elég hidd el :D tapasztalatból tudom :D
2 évet melóztam ausztriába , hazajöttem vettem egy 5ös bömöst :D vhogy több nő jött össze , mint mikor suzukim volt :D
14/15 anonim válasza:
LoL... Ne kerdezgess ilyen baromsagot, legyel bator ne pedig ilyen besz.ri Bar en nemreg hajtottam el egyet aki nagyon tepert, XD Bocsii de nemjott be. Amugy meg talald meg a kozeputat. Ja es akit elhajtottam az olyan balf.sz volt. Szoval nem kozeput.
15/15 anonim válasza:
nem vagyok mocsok ...
de ha nem tudja máshogy kimutatni az is bejön...
nem azt mondtam hogy minden nap vigye elég egyszer is de ha meg dícséred az is sokat jelent...(am 17 44 es voltam (: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!