Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, aki online társkereső oldalakon, ha jól elbeszélgettek nem adja meg a fb elérhetőségét egyből, hanem mondja, higy majd meglátja, beszélgessetek még? Te megadnád? Nemet, kort is légyszi. : )
A legtöbb komolytalan, aki ezt csinálja. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
Persze függ attól is, hogy mennyi ideje beszélgettek, mennyire mély témákról. De fb-n még mindig egyszerűbb tiltani valakit, mintha a számát adta volna ki.
Nem adom már. Régebben megadtam, csak mert messengeren könnyebb beszélni, de volt, aki elkezdett kritizálni, hogy miért nem írtam ki 2 éve bejegyzést, miért 1 éves a legújabb profilképem (a társkeresőn látott teljesen új képet), biztos rejtegetek valamit. Nekem csak messenger miatt van már fiókom, nem kell nekem, hogy valaki búvárkodni kezdjen a középiskolás bejegyzéseim között.
26\N
Nekem az a tapasztalatom, hogy akinek nem jó az ingyenes társkereső levelezése, az azt gondolja, hogy majd más oldalon gyakrabban tudunk beszélgetni. Teljesen mindegy, hogy facebook elérhetőséget kér vagy messengeren vagy viberen vagy bárhol máshol akar csevegni.
Én már felnőtt, dolgozó nő vagyok, eltartom magam, de ez nem csöppen az ölembe. Szóval van munkahelyem, ahova bejárok, és ott azért fizetnek, hogy legalább a munkaidő 75%-ában a munkával foglalkozzak.
Mikor legutóbb valakinek megjegyeztem, hogy nem használok Vibert (oda akart áttérni, én meg tényleg nem használom, és nem is áll szándékomban), és amúgy sem érek rá napközben cseverészni, hiszen dolgozom, nekem esett, hogy biztosan hazudok, és ez csak egy kifogás. Addig természetesen ő is játszotta a kedves jófiút. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!