Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha a randin ott lenne a barátjelölt anyukája, megsértődnétek? Azért menne hogy lássa milyen nőt nézett ki a fia, magának.
Szia, pistike vagyok, ő pedig az anyukám...
Hát, én itt be is fejeztem. Nem sértő, ellenben kabaréba illő
Kedves mama nem matriarcha, a fia meg még pelenkát hord.
Én örültem volna neki ha hozza, mert akkor megspóroltam volna az első évben a háttérből kavarást, amíg még nem találkoztunk össze a kedves mamával (a távolság miatt).
Miután látott, már normális lett, de addig volt aztán minden manipuláció, hogy miért hová kell rohanni miatta, meg az állandó telefonálgatás. Jó lett volna ezt megspórolni :)
Szerintem amúgy nem kamu, én is hallottam már ilyet. Ott a távolból figyelte a mama.
Repülnének fiastól. Ez annyira gáz.
Régen amúgy sok ilyen volt, ott a szülők nézték ki a gyereknek... Engem apám hozott össze egyszer egy sráccal, megbeszélték, hogy "nem szeret dolgozni, de rá kell csak szoktatni". Ott hagytam a kis szerelmespárt egymásnak...
Mama és fia erre az életre teljesen alkalmatlan , éretlen tragikum.
Egy ilyen pasi teljesen puding. Soha szóba nem állnék vele, még ha csak a kérdés is felmerül erről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!