Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes gazdagabb pasikkal ismerkedni?
Nem az a dúsgazdag a feltétel, de azért legyen pénze... Nem, nem azért, mert így akarok kiemelkedni a nyomorból. Eleve gazdag lány vagyok, azt vettem észre, hogy szegényebb pasikkal mindig volt valami gondom ebből kifolyólag. Volt olyan, aki azért hagyott el, mert Ő érezte magát kényelmetlenül a baráti társaságomban, a családom közelében... Volt, aki csak kihasznált... Ilyenek...
Szóval most már olyat szeretnék, aki az én társadalmi rétegemből származó. Hol ismerhetek meg ilyeneket?
21 éves lány vagyok.
nem vagyok nagyon gazdag de akad pénzem..ha gondolod:)
19/F
Ó te szegény, milyen rossz lehet neked. -.-"
(bárcsak nekem is ez volna a legnagyobb gondom) :D
én megértem a problémádat! 46 éves nős pasi vagyok,3 gyerewkkel, és mindig is csóró voltam, most is alig látok ki a jelzálogból....nemrég volt egy szeretőm, akivel egy tanfolyamon ismerkedtem össze. jó volt a hölgy az ágyban, művelt is kellőképpen, csinos is , mégsem tudtam vele hosszabb távú viszonyt kialakítani, mert baromira zavart ,hogy bitangul gazdag, több cége is volt,külföldi irodákkkal, miegymás.
hogy csak egy példát említsek: bitangul zavart, hogy az első osztályú szállóban, ahol én megszólalni se mertem volna, ő olyan hangnemben beszélt a pincérrel, mint aki megszokta, hogy a pénzéért neki jár a szolgáltatás. zavart, hogy meg se nézi mi mennyibe kerül az étlapon.
szóval azt nem tudom hol ismerkedhetnél pénzes pasikkal, de abban igazad van, hogy magadfajtzák közül keress,mert a szegény fiú vagy feszeng melletted, vagy kihasznál.
megértem a problémád. hát,szerintem annyi elég,hogy megnézed az utcán hogy mennyire márkás a ruhája,abból már le lehet szűrni.
amúgy meg elengánsabb helyeken,drágább éttermekben.
akik meg leosztottak nyilván nem voltak még ilyen helyzetben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!