Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes gazdagabb pasikkal ismerkedni?
Nem az a dúsgazdag a feltétel, de azért legyen pénze... Nem, nem azért, mert így akarok kiemelkedni a nyomorból. Eleve gazdag lány vagyok, azt vettem észre, hogy szegényebb pasikkal mindig volt valami gondom ebből kifolyólag. Volt olyan, aki azért hagyott el, mert Ő érezte magát kényelmetlenül a baráti társaságomban, a családom közelében... Volt, aki csak kihasznált... Ilyenek...
Szóval most már olyat szeretnék, aki az én társadalmi rétegemből származó. Hol ismerhetek meg ilyeneket?
21 éves lány vagyok.
Itt biztos nem. Operabál, Balatonnál valami luxushotel...
Mellesleg amíg pénz alapján szeretnél párkapcsolatot...hát hmm.
Meg se haragudj, de szerintem te egy elkényeztetett liba vagy aki szarba se nézi a szegényebbeket.
Arra nem gondoltál esetleg hogy benned van a hiba? Gazdag családba születtél és annyi pénzed van hogy nem tudod mit csinálj vele.
De szerintem ennyi erővel bepróbálkozhatnál egy két forma egyszes versenyzővel, vagy esetleg jelentkezz Delhusza Joni tévéműsorába. Talán nem lessz gond a pénzel.
Fertelem hogy sok embernek nincs és még sem sírnak annyit mint akinek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!