Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon milyen életet élhet egy ilyen férfi? Elhinnétek, hogy komolyat akarhat tőletek, vagy bárki mástól?
Ismerek egy férfit,aki elég titokzatos. Vagyonos család sarja,mindig megvolt mindene, bulizás,utazgatá,jólét... Ennek ellenére nem sznoboskodó,nem bunkó, hanem kifejezetten kedves, megnyugtató, segítőkész. Szeret bókolni,meg mondja is,h neki bejönnek a csinos nők,szereti látni, ha a lányok lengébben öltöznek. Saját bevallása szerint csak azért vett fel néhány tárgyat az egyetemen,mert ott voltak a legjobb csajok. Ennek ellenére többször mondta már,h mostanában nem akarja lekötni magát, de ettől függetlenül valamikor a jövőben majd szeretne családot,gyerekeket.
Sok lánynak bejön egyébként, az évfolyam odavan érte,de még a többi szakról is vannak lányok,akiknek tetszik. Neki viszont mintha senki sem lenne elég jó. A legcsinosabb lányokkal is csak úgy elvan. Hozzám viszont egész máshogy áll,mint bárki máshoz, velem sokkal többet beszélget, és mondja is,h szereti a társaságom, és jófejnek tart,mondta,h nem meglepő,h én inkább a fiúkkal vagyok jóban,mert nem vagyok sértődékeny és ilyen disznó vicceket is nyugodtan elsüthet nekem,meg bármilyen témáról el tudunk beszélgetni és ez milyne jó. Meg hogy én nem lehúzni akarom őt. Én persze elég elutasító voltam vele,mert nem akartam,h nagyon nyeregbe érezze magát. Aztán a külsőmet is dicsérte, h milyen jól nézek ki,meg csinos rajtam a ruha,meg jó a hajam,flörtölt velem,szemezett, ha elment mellettem a folyosón mindig felhúzta a szemöldökét. Próbált randira hívni többször is,de sosem mentem el. Hamarosan folytatódik az egyetem, és újra fogunk találkozni. Mire számíthatok? Ti adnátok neki egy esélyt? Elhinnétek egy szavát is,vagy jobb nem bízni benne?
"Viszont nem értem,miért foglalkozik ennyit velem. Ha közben annyi más lányt is megkaphatna."
Mert téged még nem kapott meg.Amint ez megtörténik, nem leszel már érdekes a számára.Az ilyen típusú pasiknál ez törvényszerű.Senki sem elég izgalmas számukra hosszútávon.40-50 éves korára talán kiég majd annyira, hogy ne hajkurássza a pinát folyton.Bár több ilyet ismerek, aki még akkor sem hagyta abba.
# 9 -es vagyok
Phasszátok meg, beszűkült agyú felszínes kis nyomik, akik lepontozták a válaszom, - kb az egyetlen értelmes és kifejtettet a sok primitív odavágott, félmondatos odavágott fos közül, ami inkább csak trágárkodás vagy gúnyolódás.
Megjegyzem pötsfejek, ugyanez a kérdés fel volt téve 1-2 hónapja is, csak máshogyan fogalmazva ( igen, megismerem a szitut), ahol írta a kérdező, hogy sokáig próbálkozott meg elhívta a csávó nála, de ő nem bízott benne, hitt neki és mindig visszautasította, aztán iskola végén ennyiben maradt.
Érdekes módon ott 90%-ban hüledeztek hogy mekkora hül_e a kérdező, amiért az önbizalomhiánya meg kisebbségi komplexusa miatt nem adott esélyt a csávónak egyszer sem. ( kérdező javítsd ki ha keverlek)
Idióták és életképtelenek válaszolgattak most szinte csak itt, csak tudnám minek.
Most komolyan a 0% miatt vagy felháborodva? 😀Ettől rosszabb az életed? Engem is lenulláztak a drágák. És? Leszrom. Ugyanúgy élek tovább, meg alszom normálisan.
Elozetesen annyit mondanek, hogy valszeg nem te vagy az elso lany, aki ugy erzi, hogy ra tobb figyelem iranyul. Aztan ha megvolt, utana meg egy masik lany fele fog tobb figyelem iranyulni es az is meglesz. Amig nem tapasztalod meg, hogy mennyire kepesek egyesek befolyasolni a masikat, addig ugysem hiszed el, mert fiatalon a erzelmeid sokkal meghatarozobb, mint a tudatos ened es a tapasztaltaid.
Ennek ellenere en nem zarkoznek el. Ha meg akarod elni, hogy vele vagy, akkor tedd. Csak legyen ott a fejedben, hogy ez csak par alkalom, es nem neked, hanem a kulsodnek szol. Nem teged akar, hanem a testedet. Ha "tul tudod elni", hogy par alkalom utan lelep, mert varhato, akkor csinald. Ha nem birod, hogy "dobnak", akkor meg ne. Elore kozolte, hogy nem fogja lekotni magat, ez azt jelenti, hogy van par heted es utana jon a kovetkezo lany.
43F
# 14, jé tényleg, te vagy a másik nyertes, pacsi. :D
(Nem rosszabb, csak néha még átüti az ingerküszöbömet nekem is az emberi ostobaság. Btw kiadtam, így inkább már szórakoztat) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!