Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol érdemes nekifogni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes nekifogni?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, tizenéves korom óta kapcsolatban voltam. A sztori hosszú és bonyolult, de nemrég véget ért. Alapvetően nincs gond se az önbizalmammal, se a kinézetemmel azt gondolom, de fogalmam sincs hol kéne hozzáfogni az ismerkedéshez. Egyelőre semmi komolyba nem akarnék beleugrani, bár tudom hogy ez nem a legjobb indítószöveg nőknél.

Az évek során a nagy baráti társaság szétszóródott már, a szociális kapcsolataim leginkább a munkahelyi "haverokat" jelenti, akikkel időnként beülünk valahova. Nem igazán vagyok az a szórakozóhelyen ismerkedős típus, azt hiszem ahhoz már öreg is vagyok, a társkeresőkről pedig nem sok jót hallottam, 10 férfira jut egy nő... talán nem vagyok egyedül ezzel a dilemmával?

2019. szept. 5. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Neked még egy csomó ideig nem kéne kapcsolatotot keresned, ezt jól látod. Tinderen keress, szerintem ott össze lehet hozni alkalmi dolgokat is. Dumálj a csajjal, hívd el randizni, alakuljanak a dolgok, közeledj hozzá, aztán vesd fel, hogy menjetek fel hozzád. Azért kb ilyenkor érdemes tisztázni, hogy te mit szeretnél töle, hogy el tudja dönteni, hogy mit szeretne.
2019. szept. 5. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Keresd meg azt a nőt, akinek nem írtál már 2,5 hónapja.
2019. szept. 5. 20:30
 3/4 A kérdező kommentje:

#2: ?

#1: Tinderről is elég vegyes dolgokat hallani...

Egyrészt bármilyen fura, nincs Facebookom, de úgy tudom kell hozzá. Másrészt sokaktól azt hallom, hogy "komolytalan", mármint abban az értelemben, hogy a többség csak az egóját legyeztetni van fent.

2019. szept. 6. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, csak hasonlított a leírásod valakire:)
2019. szept. 6. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!