Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden fiú, aki tetszik nekem, legalább 2 évvel idősebb nálam?

Figyelt kérdés
Nem is lenne baj, de azért engem 13 évesen a 15 éves srác, meg a 17, 18 éves eléggé leszar.Na jó, teljesen. És az a baj hogy SENKI nem tetszik nekem aki csak pár hónappal idősebb nálam. Így az életben nem lesz pasim. Vagy mégis van náluk bármi esélyem?
2008. nov. 15. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak most találod nagynak ezt a korkülönbséget, de 15 évesen már ez lesz a jó, később, meg belefér a 4-5 év korkülönbség is. szóval ezen nem kell aggódni, nyilván most még az idősebbekkel vigyázni kell, de ez tök normális.
2008. nov. 15. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ujjujujjjj!

Megértem, hogy 13 éves lányként nem foglalkozol korodbéli fiúkkal: még zöldek, mint az uborka.

De az idősebb fiúkat is megértem, hogy nem téged keresnek: neked csak most kezdi beszabályozni a szervezeted, hogy hogyan is működjön.

Várjál még egy kicsit... közben azért keress, és próbálj ismerkedni. Néhány éven belül biztos, hogy találsz olyat is, akinél a vonzalom kölcsönös. És addigra talán te is érettebb leszel.

2008. nov. 15. 18:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy őket nem érdeklem nagyon. :D Én szívesen járnék velük, ők viszont nem hiszem... Nem azért mert vmi baj van velem, egyszerűen csak fiatalabb vagyok náluk.
2008. nov. 15. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez természetes, de a tendenciák, akár jó ez, akár nem, Neked dolgoznak. Amikor én 16 éves voltam, a képünkbe röhögtek a 20 feletti pasik; most meg 26 éves vagyok, és a velem egykorú pasik a 16 éveseket hajtják. :( :S
2008. nov. 15. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:

velem is ez volt 13 évesen :)

a nagy fiuknak ilyenkor már más is kell, amit tudják hogy tőled nem tudnak meg kapni. (szex...)

most töltöttem be a 15öt, és első barátommal is most jöttem össze :) ő már velem egyidős!

és mostmár vannak nagyobb fiuk is akik szivesen összejönnének velem, de 15 évesen már találsz a saját korosztályodban is egy két értelmes fiut (mint az én barátom) és most senki más sem érdekel kortól függetlenül :)

hát elhiszem hogy vágysz egy barátra, énis nagyon akartam :) nálam ilyenkor jött az a "gyerekes" dolog hogy beleszerettem egy sztárba :$ tudom ciki, de legalább megvolt az "(ál)szerelem" érzése, és boldog voltam :)

persze azért ez a mostani egy élő fiuval sokkal másabb, és rájöttem hogy az a "sztár-szerelem" nulla volt :D

de akkor még annyi is elég volt... érezni hogy szerethetek valakit, kiplakátolni vele a szobámat satöbbi... :)

a gimi nagy változás lesz, ott már emberszámba vesznek a nagyobb fiuk :D (most vagyok énis elsős gimibe:))

szóval kitartást neked drukkolok!!! :)

2008. nov. 15. 19:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat :D Akkor megpróbálok türelmes lenni :D :D
2008. nov. 15. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!