Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden fiú, aki tetszik nekem, legalább 2 évvel idősebb nálam?
Ujjujujjjj!
Megértem, hogy 13 éves lányként nem foglalkozol korodbéli fiúkkal: még zöldek, mint az uborka.
De az idősebb fiúkat is megértem, hogy nem téged keresnek: neked csak most kezdi beszabályozni a szervezeted, hogy hogyan is működjön.
Várjál még egy kicsit... közben azért keress, és próbálj ismerkedni. Néhány éven belül biztos, hogy találsz olyat is, akinél a vonzalom kölcsönös. És addigra talán te is érettebb leszel.
velem is ez volt 13 évesen :)
a nagy fiuknak ilyenkor már más is kell, amit tudják hogy tőled nem tudnak meg kapni. (szex...)
most töltöttem be a 15öt, és első barátommal is most jöttem össze :) ő már velem egyidős!
és mostmár vannak nagyobb fiuk is akik szivesen összejönnének velem, de 15 évesen már találsz a saját korosztályodban is egy két értelmes fiut (mint az én barátom) és most senki más sem érdekel kortól függetlenül :)
hát elhiszem hogy vágysz egy barátra, énis nagyon akartam :) nálam ilyenkor jött az a "gyerekes" dolog hogy beleszerettem egy sztárba :$ tudom ciki, de legalább megvolt az "(ál)szerelem" érzése, és boldog voltam :)
persze azért ez a mostani egy élő fiuval sokkal másabb, és rájöttem hogy az a "sztár-szerelem" nulla volt :D
de akkor még annyi is elég volt... érezni hogy szerethetek valakit, kiplakátolni vele a szobámat satöbbi... :)
a gimi nagy változás lesz, ott már emberszámba vesznek a nagyobb fiuk :D (most vagyok énis elsős gimibe:))
szóval kitartást neked drukkolok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!