Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem, hogy én egy 15/F kb 90kg srác vagyok, és hogy nekem lehet e esélyem hogy randizzak ilyen kórba valakivel?
Ha az a 90 kiló tiszta izom, akkor nem rossz, DE ha háj, meg csöcs, akkor inkább kezdd el ásni a sírodat, mert nem lesz olyan nő, aki összejön veled, legfeljebb a pénzedért.
15 évesen még ráérsz a csajozással, vannak ennél fontosabb dolgok is ebben a korban.
Most őszinte leszek.
IRTÓZÓM A DAGADT PASIKTÓL. Egyszerűen undorító. Főleg nyáron, hogy izzadnak mint a ló, amúgy is plöttyedtek, de így hogy sikamlós lesz a bőrük az izzadságtól, ÁHH kirázz a hideg.
Utolsó: Azért megnézném te milyen gyönyörűség lehetsz, de ha tökéletes alakod van, én kérek elnézést xD 2 percet beszélnénk lesütne hogy egy felszínes divatp.csa vagy, aki a körmei és a sminkje miatt nyavajog egész nap^^
na mind1 a kérdésre: nem jön ám be a csajoknak ha még írni se tudsz, amúgy becsajozhatnál, de ha beszélni se tudsz... xD talán figyelj oda nyelvtan órán, és tanuld meg kifejezni magad, ilyen KÓRBA már illene :D
A személyiség sokkal fontosabb mint az, hogy hogy nézel ki. Ez nem azt jelenti, hogy ha tuti személyiség vagy, mindenkinek tetszeni fogsz, csak azt, hogy lesz elég lány, akinek tetszel. Senki sem tetszik mindenkinek. Ezt jó lenne, ha mindenki felfogná.
Másik, hogy a testsúlyod mellett más fizikai vonásaid is számítanak: szemek, haj stb. Meg öltözet, stílus stb. E se mindegy, hogy milyen.
Ha jól érzed magad a bőrödben, tudod, hogy ki vagy és mit akarsz, akkor már jól indulsz. 15 évesen azért még nagyon formálódoban van a személyiség. Tán abszurdnak tűnik, hogy ide ezt írom, de olvass sokat.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!