Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit ellentmondásos a viselkedése, nem?
Netes ismerkedés, badoo.
Volt egy fiú, akivel megbeszéltük a randinkat szombatra az Allee bevásárlóközpontba 15:00-ra. Az applikáció folyamatosan Fejér megye különböző településein jelezte, pedig állítólag budapesti. Bár, mikor megismerkedtünk, mondta, hogy lent van a nyaralójában a Balcsin. Ez oké.
Még előző nap este (mármint pénteken) beszéltünk 22:00-kor, hogy oké, akkor tali, aztán eltűnt, másnap azt állította, hogy állítólag bealudt. Láttam, hogy tartózkodási helynek reggel óta Fejér megye van kiírva. Rá-rá nézegettem egész nap. Szombaton, úgy 11.30 magasságágában írt, hogy szia, miújs, küldesz képet? Mondom, ne haragudj, nem úgy volt, hogy talizunk 15-kor? Erre:" De igen, csak lehet ez a mai nap nem lesz jó, most telefonált a szomszéd, hogy úszik a balatoni házam, csőtörés van. Mondom neki, nem azt mondtad még tegnap is, hogy a balcsin vagy még mindig. Kicsit sok az ellentmondás. Azt mondja: reggel feljöttem , hogy talizzunk, de telefonált a szomszég, én sem örömködöm, hogy fel kell ásnom a fél kertet. Én pedig mondtam, hogy az érdekes, mert az applikáció egész nap fejér megye különböző pontjain jelzett....
Most csak én gondolom, hogy ez a pasi hazudik? Reggel még nem volt csőtörés :D Mintha az olyan gyakori lenne :D És pont a szomszéd telefonál, miközben ő mesélte, hogy olyan nyaralója van lenn, hogy senki nem lát be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!