Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nem szégyellik el magukat a férfiak, amikor úgy beszélgetnek egy nővel, hogy közben nem a nő szemébe néznek, hanem harminc-negyven centivel lejjebb?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ezt a kérdést én írtam ki.
És rendszerint félve nézek mindig az adott hölgyeményre, az meg jókat kuncog, hogy lassan pucéran jelenik meg a megbeszélésre.
Te Kérdező, szerinted, ha én felülök az asztallapra a hölggyel szemben dudorodó gatyában, ő hova fog nézni, a szemembe, vagy 70-80 cm-rel lejjebb??? :)
"Azt hiszik, ezt a másik fél nem veszi észre?" - mit? Azt, hogy megnézem a melleit is? De, nyugodtan vegye észre, a szemem még mindig pont nézésre való. Olyanokkal meg nem szoktam beszélgetési/tárgyalási szituba keveredni, akiknek az egójuk toronymagasan veri az IQ-jukat.
😁😄🤣
Ez a kérdés egy vicc!!
Komolyan gondoltad?? Embeeer... 🤦
Hogy lepontozták már az őszinte, igaz válaszokat. Csak egy-két igencsak irreleváns női válasz van 50% felett, minden más alatta!
Na, ez szánalom, nem az, hogy az igazat mondjuk, csak a feminista lelketek ennyibe is beletörik!
A második
Viszonylag nagy mellű nőként mondom hogy még a legrendesebb, legnormálisabb férfi, akivel beszélgetsz és a szemedbe néz, fog rá találni legalább egy másodpercnyi időt hogy lecsekkolja. Nyilván a neveletlenebb parasztok bámulják nyálukat csorgatva.
Ezzel még akkor sem tudsz mit kezdni ha egy teljesen sima pólóban vagy, amin nulla kivágás mért úgy is látszik.
A parasztokat kerüld, de a férfi az férfi.
Nőként te is megnézed ha valakinek széles, izmos válla van. Ha csak egy pillanatra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!