Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van veletek fiúk? Vagy én akarok túl sokat?
szóval.. van egy fiú.. ma találkoztunk másodszorra.. és 100%ig meg volt arról győződve hogy ma meg fog csókolni.. mert msnen is kérdezte hogy nem e baj ha legközelebb letámad ha találkozunk :D aztán ebből nem lett semmi.. bár egyéb okok miatt elég ideges volt.. alig tudtam megnyugtatni.. de az ő helyében én is az lettem volna..
szerintetek ebből még lehet valami? vagy mennyi az a bizonyos időszak.. amit ki kell várni, hogy nyomuljon asrác?
én szoktam látni a lányokon hogy mikor engednék a csókot...
aztán még várok addig míg azt nem látom rajtok hogy szeretnék hogy megcsókoljam majd még egy kicsit húzom az agyukat míg azt nem veszem észre hogy akarják a csókomat... na és ekkor lép akcióba az ajak és a nyelv:D
Fiútól függ, neked kell jeleket adnod hogy megcsókolhat, vagy csókold meg te ha annyira akarod.Én nem csókolom meg addig amig jeleket nem ad, nehogy tolakodásnak vegye.
20f
engem legelőször a barátnőm csókolt meg, nagyon félénk vagyok :) 17f....
öleld át, húzd a száját a szádhoz :)
sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!