Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolok rá olyan sokat, ha nem vagyok belé szerelmes és nem akarok járni vele?
sztem is tetszik neked :)
ja, és nem feltétlenül kell definiálni egy kapcsolatot...a lényeg, h mit érzel, nem pedig az, h minek nevezed az érzést
basszus detto mint az én helyzetem, csak fordítva mert én vok a pasi!
Barátságnál sokkal de sokkal több, de szerelemnél kevesebb!
Tetszünk egymásnak, de van valakink mind a kettőnknek! De mai napig így vagyunk mi ketten, titokban, sőt szinte egymás előtt is titkoljuk ezt az érzést!
Ez egy kötődés de pontosan nem tudom elmondani! Nem bírnám ki ha 1 héten 1x nem láthatnám vagy nem hallanék felöle! De nem kötném ugyanakkor vele össze az életem....
érdekes egyébként....
hány éves vagy?
Nézd, ha hiányzik neked, találkozni akarsz vele, és élvezed a társaságát, és (szerinted) ő is így van vele, próbáljátok meg a kapcsolatot. Beszéljétek meg egymással komolyan. Ha a lelkét szereted, akkor csukd be a szemed, és úgy beszélgess vele; egyébként szerintem a testeddel, arcoddal nem tudsz mit csinálni: ilyen lettél és kész. De a lelkeden tudsz változtatni, a hozzáállásodon is. Ergo a test nem számít, és ha jól értelmeztem, te a testére gondoltál.
Sok szerencsét a továbbiakban!
22:31-es vok.
háát lehet...
Mondjuk ez nálunk a kövekező képpen alakult!
Nekem nem volt b.nőm, neki volt pasija akit el akart hagyni!
De nem hagyta el sőt időközben "még 1x piásan dugtak egyet" és lőn a baba! marhára örültem neki!
Aztán barátok lettünk....ja barátok...persze..:) párszor lefeküdtünk amit a pasija nem tudott, de közben találtam egy másik lányt akivel lehet is komolyabb.
Nade maradtunk haverok, lelkitársak, szorosabb mint barátság de nem szerelem!
Kötődés, kialakult valami olyan kötődés, hogy kell a másik, éreznünk kell hogy a másik ott van ha kell és jólvan megvan minden rendben van vele, és néha össze tudjunk ölelkezni! Maximálisan mindent tudunk a másikról, többet mint bárki eddig az életünkben. (családtag rokon, exek, stb)
MOST!
Most, haverok vagyunk mind a kettőnknek van párja de ez a heti 1 alkalom még mindig megvan ez a 3-4 óra hetente. Meg néha telefon. A párunk is tud mindenről.
De már nincs szex. De szükségünk van a másikra valamilyen téren "amit nem lehet elmondani mi".........kötődés ennyi!
nemhinném! az is csak egy kérdés és szinte ugyanez a téma...
szerintem érthető elfogadható magyarázat erre nincs!
Egy kérdést kell csak feltenni! Hogy ez az érzés nekünk jó vagy sem!
Ha jó akkor ki nem sz@rja le h ki mit mond. Ha rossz érzés akkor meg le kell zárni.
DE! Neked kérdező, neked beszélned kéne ezzel a sráccal vagy egyszerűen csak összejönni vele egy esti programra majd utána hazamenni és kettesben lenni....a többi jönne magátol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!