Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éppen a tanáromba vagyok szerelmes? Állandóan csak rá gondolok és már nem birom tovább, mit tegyek?
ez attól is függ, hogy hány éves vagy, és hogy a tanár hány éves.
ja és gondolj bele - ennek a tanárnak lehet felesége, gyerekei...egy egész családot rombolnál szét!
Én a matek tanáromba vagyok belezúgva,de csak fél éve,és még van 3 évem a suliban,meg fogok halni addig.
Valahogy szeretnék úgy viselkedni,hogy lássa hogy nem közömbös nekem,de az a baj hogy neki van családja.
40 körül lehet,én pedig 15 vagyok.
L
azért vagy belé szerelmes, mert elérhetetlen
ez alapösztön az emberben
mindig az kell, ami nincs, vagy amiért küzdeni kell
az "öreg"palik meg hogy örülhetnek a harmatos kis tiniknek...
Gondolom, azzal már felhívtad magadra figyelmét, hogy szaktárgyából jeles vagy. Az ő kedvéért.
Mindjárt kikerülsz a középiskolából aztán szabad a pálya, addig bírd ki. És akkor jársz jól, ha megvárod,hogy ő közeledjen. Ha tényleg tetszel neki, megteszi.Ha ez elmarad, akkor csak hiúságát legyezgette hódolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!