Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen messzire menjen el egy férfi az első randin?
Elvarjatok h probaljon testi kontaktusba kerülni,kézfogas, atöleles, csók?
Mi van akkor ha nincs csók első randin,de mondja h odáig van.
Zavar titeket az ilyen fickó? Ha nem mutatja ki h vonzodik akkor nem erzitek jó nőnek magatokat es akkor azzal A ficloval nincs is folytatás?
Aki első randin nem nyomul a nőre az feminim?
Csók nem, de szex igen. Ha megvan a kémia, akkor volt, hogy én hoztam fel, hogy menjünk el valahova. Holt már hotel, nála, motel... Hozzám nem, mert a lakásomra nem hívok fel vadidegen férfiakat. ha megvan a kémia, akkor ne húzzuk egymás idejét. ölelkezni a családtagjaimmal szoktam, csók az túl intim. A kézfogás alap.
Kezdeményezzen mindenképp.
Csók nem, de szex igen. Ha megvan a kémia, akkor volt, hogy én hoztam fel, hogy menjünk el valahova. Holt már hotel, nála, motel... Hozzám nem, mert a lakásomra nem hívok fel vadidegen férfiakat. ha megvan a kémia, akkor ne húzzuk egymás idejét. ölelkezni a családtagjaimmal szoktam, csók az túl intim. A kézfogás alap.
ugyanez vagyok :D
28 L
Arcra puszi a maximum.
Egy elso randin Meg nem is ismerem a masikat es vagyok annyira odivatu, hogy nem csokolozok idegenekkel.
De en is oregebb vagyok.
Aki megcsokol, az leirta magat,mert csak le akarta zarni az uzletet.
Elso randin vegen max puszi es oleles
Miert ?
Mert nem erzem h bizok benne es ismerem annyira h az agyamba engedjem
Ettol meg az illeto tetszik vonzo szeretnek tobbet is de nem azonnal.
Nekem ez a gyorsan agyba es dugjunk nem megy akkor sem ha szexualisan vonzo.
Nem nem vagyok prud 😁 sot nagyon nem ha mar megvan az a bizonyos plusz ami nekem kell. Es akkor en rangatom agyba a pasit.
Szoval van olyan no aki mar a szexet is engedi van aki nem. Figyelj es jelezni fogja nala jol van a hatar.
Én nő vagyok,de én nálam nem jó pont ha első randin nincs csók,hiába mondja h bejovok neki.
Szamomra az nem férfias,es n értem h férfiak részéről miért kell ezzel várni ha van kémia.Szamomra az ilyen ferfi nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!