Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, milyen messzire menjen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, milyen messzire menjen el egy férfi az első randin?

Figyelt kérdés

Elvarjatok h probaljon testi kontaktusba kerülni,kézfogas, atöleles, csók?

Mi van akkor ha nincs csók első randin,de mondja h odáig van.

Zavar titeket az ilyen fickó? Ha nem mutatja ki h vonzodik akkor nem erzitek jó nőnek magatokat es akkor azzal A ficloval nincs is folytatás?

Aki első randin nem nyomul a nőre az feminim?

2019. aug. 23. 00:09
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Nálam puszi (arcra) és egy ölelés fér bele első randin. De én prűd vagyok meg öreg. :D
2019. aug. 23. 00:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Első randin nem igazán szeretem a túl bizalmaskodó testi kontaktust. Arcra puszi köszönéskor bőven elég. Persze, örülök ha látom, hogy tetszem (ha kölcsönös), de a testi kifejezése ráér többedik randin. Ha jól sikerül a randi azért, ha nem akkor meg tök kellemetlen hogy le kell ráznom. Az első randin csókolózós/taperolós/kézenfogva sétálgatni akaró férfiak nem jönnek be.
2019. aug. 23. 00:20
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem hiszek az ilyen időkorlátokban. Hogyha teljesen egyértelmű, hogy dolgunk van egymással, megvan a kémia, megfog a másik akkor nem igazán értem miért kell az ilyen "jajj hát ez csak az első randi" felesleges időhúzás. Ha meg nem jó a randi és semmit nem váltanak ki egymásból a felek akkor úgy sem lesz nagy csókcsata a végén.
2019. aug. 23. 00:21
 4/9 anonim ***** válasza:
27%

Csók nem, de szex igen. Ha megvan a kémia, akkor volt, hogy én hoztam fel, hogy menjünk el valahova. Holt már hotel, nála, motel... Hozzám nem, mert a lakásomra nem hívok fel vadidegen férfiakat. ha megvan a kémia, akkor ne húzzuk egymás idejét. ölelkezni a családtagjaimmal szoktam, csók az túl intim. A kézfogás alap.

Kezdeményezzen mindenképp.

2019. aug. 23. 01:39
 5/9 anonim ***** válasza:
27%
Nőktől erre hiába kérsz tanácsot, mert nem ismerik magukat. Első randin muszáj megcsókolnod a nőt, különben el fog könyvelni töketlennek, és nem lesz semmi komoly belőle. A romantikát viszont hanyagold, attól menekülnek.
2019. aug. 23. 08:11
 6/9 anonim ***** válasza:
16%

Csók nem, de szex igen. Ha megvan a kémia, akkor volt, hogy én hoztam fel, hogy menjünk el valahova. Holt már hotel, nála, motel... Hozzám nem, mert a lakásomra nem hívok fel vadidegen férfiakat. ha megvan a kémia, akkor ne húzzuk egymás idejét. ölelkezni a családtagjaimmal szoktam, csók az túl intim. A kézfogás alap.

ugyanez vagyok :D

28 L

2019. aug. 23. 08:52
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Arcra puszi a maximum.

Egy elso randin Meg nem is ismerem a masikat es vagyok annyira odivatu, hogy nem csokolozok idegenekkel.

De en is oregebb vagyok.

Aki megcsokol, az leirta magat,mert csak le akarta zarni az uzletet.

2019. aug. 23. 10:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Elso randin vegen max puszi es oleles

Miert ?

Mert nem erzem h bizok benne es ismerem annyira h az agyamba engedjem

Ettol meg az illeto tetszik vonzo szeretnek tobbet is de nem azonnal.

Nekem ez a gyorsan agyba es dugjunk nem megy akkor sem ha szexualisan vonzo.

Nem nem vagyok prud 😁 sot nagyon nem ha mar megvan az a bizonyos plusz ami nekem kell. Es akkor en rangatom agyba a pasit.

Szoval van olyan no aki mar a szexet is engedi van aki nem. Figyelj es jelezni fogja nala jol van a hatar.

2019. aug. 23. 10:18
 9/9 A kérdező kommentje:

Én nő vagyok,de én nálam nem jó pont ha első randin nincs csók,hiába mondja h bejovok neki.

Szamomra az nem férfias,es n értem h férfiak részéről miért kell ezzel várni ha van kémia.Szamomra az ilyen ferfi nőies.

2019. aug. 23. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!