Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy csak a nagyon nagy mellű nők jönnek be? Mindig volt barátnőm, de mind csak kis mellű. Haverjaim utálják a nagy, hatalmas melleket, én meg aki szeretném, mindig csak kicsi jit. 39 pasi
Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 13:11
11/15 A kérdező kommentje:
Mert a hiba igen,bennem van....Biztos.elismerem.Szép lányok voltak,de mindig rájöhettem,hogy nekem nem azok kellenek.Kb ha nem egy bomba,nekem akkor is kellene a mellei miatt.
2019. aug. 21. 13:36
12/15 anonim válasza:
Ízlés kérdése. Én a picikért rajongok, maximum átlagos méret legyen (75B, nagyon max. 75C, de ez már átlagnál nagyobb).
31F
13/15 anonim válasza:
Nem lehet hogy merevedési problémád van és abban reménykedsz hogy na majd a hatalmas mell ezt megoldja? Ha ez a fétised lehet hogy meg is oldja, de lehet hogy csak ezzel nyugtatod magad, de nem mered kipróbálni hátha mégse. Próbáld ki, jöjj össze egy akár nem szép de hatalmas mellűvel, ne csak elméletben lásd ezt megoldásnak, akkor kiderül.
14/15 anonim válasza:
Kétlem, hogy csak a mellei miatt tetszene valaki:)) Ha összejönnél egy nagy mellū, de csúnyácska nōvel, akkor már visszasírnád az egykori szép lányokat. A pasik sem tudják, hogy mit akarnak néha s nem lehet minden tökéletes. Gondolom neked is az a bajod, hogy a tökéleteset keresed, ne csak nagy mellekkel, de szép is legyen:)) Ha nem lenne annyi elvárás, akkor nem hiszem, hogy ne találtál volna eddig nōt, aki tetszik,,..
15/15 anonim válasza:
Azért 39 évesen itt picsogni a nagy mellekért...az ember azt gondolná, hogy ennyi idősen már egy normális ember párkapcsolati téren úgy kerek egész nézi azt akivel kapcsolatot szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!