Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Militarista férfiakhoz általában hogy viszonyulnak a nők?
Igazi militaristára kell gondolni, tehát olyanra, aki nem divatból követi, és nem csak egy-két stílusjegyet visel magán, hanem elég sokat. Példák:
- Nem hord nemesfémet, dögcédulát viszont igen (a fedőnevével belegravírozva)
- Nem üt meg nőt, kivéve ha az támad rá (fegyveres civil = nem civil)
- 99 százalékban egyenruhát hord
- Főleg katonazenét és militarista előadókat hallgat (Heavy Troopers, VNV Nation, Siege Tank, J-NekteD, Rocket Turret stb.)
- Erősen negatív véleménnyel van a mai társadalmi, gazdasági, politikai helyzetről, a politikát egyenesen gyűlöli
- Igazságos, becsületes, őszinte, de ragaszkodik az életstílusa követelményeihez
- Emberkerülő, társaságkerülő
- Elítéli a fogyasztói társadalmat
- Más szubkultúrákkal, életstílusú emberekkel szövetségben van (dark-gothic például)
A buta sztereotípiákat, turbómagyarozást, nácizást kéretik mellőzni, a militarizmusnak ezekhez semmi köze.
Kedves #10, ha tudni akarod, 12 éves korom óta vagyok militarista, és most vagyok 34 éves.
A Zrínyire 2006-ban jelentkeztem, Ócsán kaptam az alapkiképzést, és 10 éves szerződéses katonai szolgálatot töltöttem lövészként. Bármikor szétszerelek-összerakok neked egy AK-63D-t normaidőn belül.
Mindazonáltal leírtam, hogy a militarista életstílus nem jelenti automatische, hogy katonának is kell lennie az illetőnek. Szemmel láthatóan messziről se ugatod a témát.
Azt pedig ne akard már meghatározni, kinek van köze a militarizmushoz, és kinek nincs. Pláne ha annyit se értesz a szubkultúrákhoz, mint a tyúk az ábécéhez.
A piros kezet pedig kaptad.
-Nem hord nemesfémet, dögcédulát viszont igen (a fedőnevével belegravírozva)
Nem zavar
- Nem üt meg nőt, kivéve ha az támad rá (fegyveres civil = nem civil)
Ez szerintem a minimum egy férfitól, de én úgy vagyok vele, hogy senkit nem ütünk meg, csak önvédelemből.
- 99 százalékban egyenruhát hord
Ha tényleg katona, akkor oké, ha nem, akkor egy kicsit röhelyes.
- Főleg katonazenét és militarista előadókat hallgat (Heavy Troopers, VNV Nation, Siege Tank, J-NekteD, Rocket Turret stb.)
Én nem szeretem az ilyen zenét, de nem befolyásol a másik zenei ízkése
- Erősen negatív véleménnyel van a mai társadalmi, gazdasági, politikai helyzetről, a politikát egyenesen gyűlöli
Ezzel egyetértek
- Igazságos, becsületes, őszinte, de ragaszkodik az életstílusa követelményeihez
Ez alapvető epvárásnak kéne lennie az emberektől
- Emberkerülő, társaságkerülő
Én is introvertált vagyok, tehát nem nagyon szeretek szórakozni járni, de ha konkrétan egy színházba, vagy múzeumba nem lehetne elrángatni téged, az zavarna.
- Elítéli a fogyasztói társadalmat
Én is
- Más szubkultúrákkal, életstílusú emberekkel szövetségben van (dark-gothic például)
Goth vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!