Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti szakítanátok valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok valakivel, mert enyhén túlsúlyos?

Figyelt kérdés
Megismertem valakit, iszonyat szimpatikus, értelmes, mindenben megvan az összhang, ápolt, jól öltözik..de mint kiderül, van túlsúlya és én attól undorodok, nem kívánom a szexet. Mit tennétek a helyemben?

2019. aug. 16. 10:54
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Komolyan az ilyen válaszolókat tiltani kéne, mindenhova odanyomjátok, hogy kamu. Miért lenne az? Tényleg dilemmában vagyok, mert iszonyat szimpi srác és nagyon megbecsül, csak hát ha nincs szex..az gondolom kicsit gáz lesz.

2019. aug. 16. 12:02
 22/36 anonim ***** válasza:
Önmagában a túlsúly nálam nem kizáró. Nekem is van 8 kg kb. De sportolok, mint a gép. 🙂 Ha adott embernél nincs vonzalom, az baj.
2019. aug. 16. 12:03
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha undorodsz tőle akkor kb itt tárgytalan az egész. Értelmes szimpatikus rendben de hol az intimitás a szex? Vagy majd csak könyveket olvastok és beszélgettek úgy hogy amúgy undorodsz tőle?! Keress valamit akitől nem undorodsz és ne rabold az idejét.
2019. aug. 16. 12:03
 24/36 A kérdező kommentje:

Tudom, igazad van :/ Csak olyan nehéz olyan társat találni, aki külsőre és belsőre is bejön.

2019. aug. 16. 12:06
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Feküdtél már le ilyen súlyúval és nem ment?

Értem én, hogy különbséget lustaság és állapot között, de te a látványtól undorodsz, nem? Ha kiderülne, hogy nem lusta, hanem egyéb oka van ennek, akkor menne vele a szex?

2019. aug. 16. 12:09
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, itt inkább az a probléma, hogy ha te ennyire kényes vagy pár kiló túlsúlyra, akkor hosszú távon leszel gondban... mert én nagyon-nagyon kevés olyan férfit ismerek, aki házasságban, vagy csak simán 35-40 felett nem kezd aputestet alakítani. (Van ilyen, csak az a gond, hogy nem tudod előre, hogy ki az... Kimondottan vékony, sportos férfiaknál is láttam már ezt a jelenséget, tehát megjósolhatatlan.)
2019. aug. 16. 12:14
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnék össze olyannal, akihez nem tudok vonzódni. Ha ez a túlsúly miatt van, akkor azért, de bármi más oka is lehet ennek.
2019. aug. 16. 12:25
 28/36 A kérdező kommentje:

35-40 évesen valószínűleg én sem leszek világszép hercegkisasszony :D De most 22 vagyok.

2019. aug. 16. 12:44
 29/36 anonim ***** válasza:
66%

Hány éves a srác? Van ambiciója az élethez, együtt lehet vele működni egy párkapcsolatban? Van humora? Ha 22 körüli és IGEN, akkor idevele!!!

Ne haragudj, de nem érdemled meg ezt a srácot. Olyasvalakit érdemel, aki elfogadja őt, és esetleg együtt motiválják egymást arra, hogy kihozzák magukból a maximumot. Mert képzeld kedves, ez is hozzátartozik a párkapcsolatokhoz. Hogy jobbak legyünk a párunk mellett. Ha te világ életedben miss tökéletes voltál, akkor nyilván nem fogod lejjebb adni. Agyban vannak itt a gondok.

De mondom: add meg a srác elérhetőségét, mert veled biztosan nem fog jól járni, és valószínűleg csak összetöröd majd a szívét. Amiből meg az lesz, hogy ő is elkezdi majd fújni a gyk-s trendet, miszerint minden nő egy utcaszéli, és a legkisebb tökéletlenséget sem tudják elfogadni. És ezáltal kreáltál is egy újabb nőgyűlölőt egy egyébként rendes pasiból. 👏👏👏

2019. aug. 16. 14:13
 30/36 A kérdező kommentje:

Hát ha a túlsúlyos pasik nem ilyen vékony cicababakra hajtanának, akkor lehet kevesebb csalódás is érné őket. Vagy szerinted nem jogosan várom el, hogy sportos-vékony párom legyen, mikor én is az vagyok?

2019. aug. 16. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!