Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti szakítanátok valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok valakivel, mert enyhén túlsúlyos?

Figyelt kérdés
Megismertem valakit, iszonyat szimpatikus, értelmes, mindenben megvan az összhang, ápolt, jól öltözik..de mint kiderül, van túlsúlya és én attól undorodok, nem kívánom a szexet. Mit tennétek a helyemben?

2019. aug. 16. 10:54
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
97%

Ez most ilyen kamu lejárató kérdésnek tűnik arról, hogy a nőknek irreálisak az elvárásaik, és csak a full extrás tökèletes a jó.

5 kg felesleg. Na jó, 5-10. Ruhában nem látszik. De bakker hogy nem látszik ruhában 40 fokos nyári melegben? Pufajkát hord? Vagy az az 5-10 kiló felesleg annyi, hogy össze tudod csippenteni, akkor az zsír és fujj?

2019. aug. 16. 11:27
 12/36 A kérdező kommentje:

Engem a legkisebb zsír is zavar. Világ életemben vékony, sportos lány voltam.

2019. aug. 16. 11:29
 13/36 anonim ***** válasza:
92%
akkor meg minek irtad ki a kerdest? menj edzoterembe ismerkedni a 10% alatti testzsiru kigyurt csavokhoz. ha most ilyen a srac, meg ha le is fogyna erted se azert tenne, mert alapbol olyan, valszeg a genetikaja is hizekonyabba teszi, nem illetek ossze, egy pasi nem fog melletzed maradni szex nelkul, foleg ha folyamat csesztetned is h fogyjon. eleg egyertelmu, mi a kerdesed?
2019. aug. 16. 11:32
 14/36 A kérdező kommentje:

Genetika..na igen, emögé is lehet bújni, így megúszod a sportolást meg az egészséges kajálást :D Végülis ha neki fontosabb a pizzaevés nálam, akkor nincs is miről beszélni.

2019. aug. 16. 11:37
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Bla bla bla!!

Nincs miről beszélni.

1. még együtt sem vagytok.

2. ha nem szereted a túlsúlyosakat akkor nem szereted, nem kell kimagyarázni.

3. mindenki olyan testalkatú emberrel jön össze amilyen vonzó számára.

Szóval egyszerűen mond meg neki, hogy nem fog működni.

2019. aug. 16. 11:39
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
en jol eszem es edzek, ettol fuggetlenuk a genetika igenis letezik, mert pl ha en ugy ennek, mint par baratnom (csokik, pizzak, gyorskaja, sutik), kover lennek. en teszek ellene. de van akinek nem ez a prioritasa. erted mar most kvazi "sertegeted", akkor szerinted megis h mukodne ez a kapcsolat? folyton cseszegetned, meg beszolnal neki, ket het alatt elege lenne beloled, neked meg belole.
2019. aug. 16. 11:42
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Na azt ne mond nekem, hogy 5-10 kg túlsúlyt el tudott ,,rejteni,, a póló alá :D Ha valakinek nem lapos a hasa az egy pólónál is látszik , kivéve persze ha S méret helyett XXXL pólót vett fel.
2019. aug. 16. 11:48
 18/36 anonim ***** válasza:
67%

Szíved joga. Nem értem miért nem egyértelmű számodra.

Ha téged zavar, akkor zavar.

Viszont a genetika attól még nem kibúvó, sem a gyógyszermellékhatások, nőknél a terhesség.

Nem állítom én, hogy mindig ez van, biztos, hig, hogy a többségnél nem erről van szó, de a jövőbeli férjeddel is megtörténhet, hogy olyan kezelést kell kapjon, aminek hízás a mellékhatása, vagy te hízol el terhesség alatt, esetleg ne adj isten pajzsmirigy alulműködési zavarod lesz, ami szintén nagyon gyakori dolog.

2019. aug. 16. 11:51
 19/36 A kérdező kommentje:

#17 Sajnos simán el lehet rejteni a pocakot egy kicsit bő ing alatt. 5-10 kg-t nem óriási sörhasnak kell elképzelni...

#18 Ha valakinek betegség vagy terhesség miatt hízik el, az más téma. Arról nem ő tehet. Viszont arról igen, ha csak annyi lenne a dolga, hogy kevesebbet egyen, meg többet mozogjon. Ez szimpla lustaság.

2019. aug. 16. 11:54
 20/36 anonim ***** válasza:
82%
Elég gyenge kamu kérdés, bár néhányan ugrottak rá ahogy nézem.
2019. aug. 16. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!