Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakítanátok valakivel, mert enyhén túlsúlyos?
Ez most ilyen kamu lejárató kérdésnek tűnik arról, hogy a nőknek irreálisak az elvárásaik, és csak a full extrás tökèletes a jó.
5 kg felesleg. Na jó, 5-10. Ruhában nem látszik. De bakker hogy nem látszik ruhában 40 fokos nyári melegben? Pufajkát hord? Vagy az az 5-10 kiló felesleg annyi, hogy össze tudod csippenteni, akkor az zsír és fujj?
Engem a legkisebb zsír is zavar. Világ életemben vékony, sportos lány voltam.
Genetika..na igen, emögé is lehet bújni, így megúszod a sportolást meg az egészséges kajálást :D Végülis ha neki fontosabb a pizzaevés nálam, akkor nincs is miről beszélni.
Bla bla bla!!
Nincs miről beszélni.
1. még együtt sem vagytok.
2. ha nem szereted a túlsúlyosakat akkor nem szereted, nem kell kimagyarázni.
3. mindenki olyan testalkatú emberrel jön össze amilyen vonzó számára.
Szóval egyszerűen mond meg neki, hogy nem fog működni.
Szíved joga. Nem értem miért nem egyértelmű számodra.
Ha téged zavar, akkor zavar.
Viszont a genetika attól még nem kibúvó, sem a gyógyszermellékhatások, nőknél a terhesség.
Nem állítom én, hogy mindig ez van, biztos, hig, hogy a többségnél nem erről van szó, de a jövőbeli férjeddel is megtörténhet, hogy olyan kezelést kell kapjon, aminek hízás a mellékhatása, vagy te hízol el terhesség alatt, esetleg ne adj isten pajzsmirigy alulműködési zavarod lesz, ami szintén nagyon gyakori dolog.
#17 Sajnos simán el lehet rejteni a pocakot egy kicsit bő ing alatt. 5-10 kg-t nem óriási sörhasnak kell elképzelni...
#18 Ha valakinek betegség vagy terhesség miatt hízik el, az más téma. Arról nem ő tehet. Viszont arról igen, ha csak annyi lenne a dolga, hogy kevesebbet egyen, meg többet mozogjon. Ez szimpla lustaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!