Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy sokak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sokak szerint csak a komoly kapcsolat a járható út, nem az amit én csinálok, aztán mégis irigynek tűnnek?

Figyelt kérdés

Dolgozom, sportolok, fejlesztem magamat folyamatosan, ezekre koncentrálok az életemben, és egy ideje valahogy könnyen megy a csajozás, erőlködés nélkül, de úgy érzem jelenleg nagyon jól megy vagyok komoly kapcsolat nélkül. Egyéjszakások sem érdekelnek, inkább az hogy pl megismerkedek egy lánnyal, szombatonként beülünk valahova, beszélgetünk, aztán megyünk haza, és ott van minden.....

Egy volt osztálytársamnak, aki a haverom is, barátnője van két éve, mostanában beszéltünk, és azt mondta hogy amit csinálok az nem jó, csak azt hiszem. Aztán mikor meglátott egy gyönyörű lánnyal, úgy nézte majdnem kifolyt nyála, jó hogy barátnője nem volt ott, mondta is hogy jó csajt összeszedtem.

Volt még ilyen eset.

Miért van ez? Csak kamuzik vagy mi?

Nekem van egy elméletem:

Emlékszem hogy középiskolában a fiúk többsége nézte a lányokat, beszélt róluk, hogy melyik jó csaj melyik nem. Nem arról beszéltünk hogy kivel szeretnék összeházasodni.

Lehet hogy igazából a férfiak nagy része, vagy legalábbis több mint 50 % ha tehetné, úgy élne (legalábbis amíg mondjuk huszonéves) hogy sok jobbnál jobb nőkkel szexel, nem csak egyel éveken keresztül, csak mivel nem tudja ezt elérni, ezért azt állítja hogy ami neki van az a legjobb?

Tudom én hogy egy 25 éves férfi már nem olyan mint egy gimnazista, de az ösztönök...

2019. aug. 15. 23:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Érdekes srácok, itt mindenki nagy kufirc bajnok, egyszerre több nőt fektet. Mese habbal, menjetek a pitsába. Az életben miért nem ezt látom?
2019. aug. 15. 23:25
 12/16 anonim ***** válasza:
3%

Jó, itt mindenki pénzdíjas igazmondó versenyeken alapozta meg hatalmas vagyonát :D

2019. aug. 15. 23:26
 13/16 A kérdező kommentje:

Na látjátok, a lényeg hogy minden embernek máshogy alakul az élete, és ami az egyik embernek jó, az a másiknak nem. Én elfogadom mindegyiket, szar is lenne ha mindenki ugyanúgy csinálna mindent és ugyanúgy gondolkozna.

Peace

2019. aug. 15. 23:26
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
#11 Egyrészt a többség nem villog a szexkapcsolatokkal és hasonlókkal. Az életben az ilyesmit nem "látod". Miért vagyok itt? Épp külföldön dolgozok, egy filmfesztiválon voltam barátokkal, és mára kifújt a progi. Vállalkozó nem vagyok, bár tanácsadóként elég jól keresek (7 számjegyű, de mondjuk a kiadásaim is eléggé mások). Most már tudsz mindent. Fejleszd magad és tegyél le egyre több dolgot az asztalra irigykedés helyett, meglátod majd hogy megéri.:)
2019. aug. 15. 23:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon jó lehet neked, ha gyakorin vársz megerősítést... :DDDDD
2019. aug. 16. 11:34
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem jó-e amit csinálok. :D Csak érdekel miért csinálják/mondják azt az emberek amit, érdekel az emberek viselkedése.
2019. aug. 16. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!