Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly dolgot szeretne vagy csak játszik?
Szerintem ezt elég rosszul értelmezed. 3. randi után még nem kell szerelmesnek lenni, fura is lenne. A “szőke herceges” duma meg inkább a kishitűségéből fakad, fél, hogy találsz mást.
Nincs elég önbizalma, nem tudja elhinni magáról, hogy akár ő is lehetne a "szőke herceged". Az a baj ezzel, hogy ha saját magát nem tudja szereti, másokkal se fog menni. Az emberek csak pótlékok lesznek körülötte, akik szegény őt mindig bántják és kihasználják, tehát keresni fogja azokat a helyzeteket ahol önigazolást kaphat kisebbségére.
A szerelem meg érdekes dolog, nálam is csak lassan alakul ki, de azért azt már az elején érzed ki az akivel komolyan gondolod. Főleg kettő randi után. :)
Egyet értek veled #2-es.
Csak ...
Szerintem, ha ennyire önbizalom hiányos, hosszú távon nem fog működni.
1-es vagyok, és nem értelmeztem rosszul. Azt írtam,hogyha még nem is szerelmes....de csak szeretne folytatást...
Nem írtam azt,hogy szerelmesnek kellene lennie 3. találkozás után. De azért bocs', ne ajánlgassa már a kérdező figyelmébe a pasikat! Mert azt teszi.
Ez csak az én véleményem, magamból indulok ki. Nő vagyok ugyan, de itt a nem nem lényeges.Ha nekem bejön egy pasi a 3. találkozás után nem fogom biztatni arra,hogy csak nézelődjön és szóljon ha megtalálja álmai nőjét. 1. miért is hívnám fel erre a figyelmét?2. ha nekem tetszik abban bízok,hogy együtt maradunk, ismerkedünk tovább, és nem abban,hogy mégsem én kellek Neki.
Az tuti, nekem agyamra menne, ha valaki folyton azt hinné, nem elég jó nekem. Akkor minek lennék vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!