Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon szégyenlem magam. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szégyenlem magam. Mit gondolhat most rólam a pasi? Félek emiatt nem akar majd velem talalkozni

Figyelt kérdés

Kicsit sokat ittam és rámásztam fogdostam őt és csúnyán beszéltem ezt ő írta még nekem mert én nem emlékszem rá. De azt is írta hogy cuki voltam.

Régen voltam már pasival lehet amiatt csináltam? Én nem szoktam ilyen lenni. És első randi

2019. aug. 12. 21:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda lovag, hogy önti beléd a szeszt és az a randi. Így lehet is ismerkedni. De te is megéred a pénzed, hogy hagytad magad. Nem gáz, mert ezt akarta. És így vezetett is, hogy ivott? Legszebb az egészben.
2019. aug. 13. 12:42
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Legkozelebb meg tobbet fog itatni, ha most nem tudott megdugni ;)
2019. aug. 13. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!