Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szégyenlem magam. Mit gondolhat most rólam a pasi? Félek emiatt nem akar majd velem talalkozni
Kicsit sokat ittam és rámásztam fogdostam őt és csúnyán beszéltem ezt ő írta még nekem mert én nem emlékszem rá. De azt is írta hogy cuki voltam.
Régen voltam már pasival lehet amiatt csináltam? Én nem szoktam ilyen lenni. És első randi
Ha még szoba àll veled, nyugi, nincs vèsz :)
Igazi ffiak az ilyet elteszik a süllyesztöbe. Es a nagybetüs nöt keresik tovabb. De alig léteznek igazi ffiak. A ledérség inkabb bejön a legtöbbnek.
És anyukámmal lakom. Hazahozott engem korán azt mondta anyukám. Hol dugott volna meg a kocsijában?
Szerintem nem, ő nem olyan.
Csak itt sokan szexelnek véletlenül. Tipikus ez a nem is akartam veletlen volt szex sorok itt a gyk-n
Ha nem most majd legközelebb
A kövi kerdes lesz jaj lefeküdtem vele màr a 2. randin, lehet nem akar majd velem talàlkozni?
De ö akarta en csak veletlen belementem
"ő nem olyan" Ezt kijelenteni, amikor valaki első randin leitat. xD Tudta, hogy mit csinál, nyugi. Kocsiban is lehet dugni. De gondolom, nem ott ittatok.
Hány évesek vagytok? Ha nem vagy egy nagy piás és berúgsz, kiesnek dolgok simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!