Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki rádírt egy ismerkedő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki rádírt egy ismerkedő oldalon de nem tetszik, viszont barátkozni szeretkél vele továbbra is hogyan momdanád meg, úgy hogy míg se sértődjön?

Figyelt kérdés
2019. aug. 9. 23:20
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Sehogy. El engedném ezt a dolgot. Tiszteletben tartanám, hogy nem haverokat keres, nem rabolnám az idejét.
2019. aug. 9. 23:23
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Így ahogy leirtad:)
2019. aug. 9. 23:27
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

De az egy ismerkedős oldal, ő pedig ismerkedni és nem haverkodni akar. Miért húznátok egymás idejét?

33/f

2019. aug. 9. 23:40
 4/10 A kérdező kommentje:

1. Honnan veszed,hogy nem akar haverkodni?

3. Nem, mert barát és társkereső egyben.

2019. aug. 9. 23:56
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha barátkozós szándékkal írt volna rád ez a kérdés nem fogalmazódott volna meg benned.
2019. aug. 10. 00:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Te barát, ő társkeresőként használja. Te ezt, ő amazt akarja. Ez érdekellentétnek tűnik.

33/f

2019. aug. 10. 00:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, kérdező. Egyszerűen csak megérdeklődöd tőle, miután közölted, hogy a párkapcsolat esélytelen, hogy a barátságodra azért vevő-e.
2019. aug. 10. 00:08
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Nem érzel többet barátságnál.

Aztán mire megtudja, nagy ívben le fogja szarni téged, és ignorálni.

2019. aug. 10. 03:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben próbáltam több nővel,ezt a “kapcsolatra nem kellesz, de haverkodjunk” dolgot.

Kivétel nélkül az lett a vége, hogy egy idő után bepasizott, és akkor már havernak sem kellettem.

Másrészt nem mindegyik, de jópár úgy gondolta, hogy a “haverság” az azt jelenti, hogy én továbbra is úgy viselkedem mint egy randizó férfi, fizetem a mozit, kávét, hurcolom a programra, ő meg úgy viselkedik ahogy akar, hiszen csak haverok vagyunk. Ha pedig ezt szóvá tettem, akkor boci szemek, hogy “hova lett a mai férfiakból a lovagiasság”.

Köszi, de erre nincs szükségem, van sok lány haverom, de ha egy nő csak megemlíti randi közben a legyünk barátok dolgot, akkor lépek. A haver csajokat programon, hobbin keresztül ismertem meg, nem randin.

2019. aug. 10. 06:59
 10/10 anonim ***** válasza:
"nem tetszel, de szeretnélek kihasználni"
2019. aug. 10. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!