Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy tetszem neki?
Figyelt kérdés
A srác már tetszik egy ideje és azt vettem észre hogy én is teszem neki,szünetekben néha odajön és elkezd beszélgetni velem és órákon is néha hátranéz de mikor odanézek elnéz.Nem tudom hogy engem néz-e vagy mást vagy hogy én teszem e neki vagy más.Én 13 vagyok és a fiú is annyi.
UI:ugy veszem észre hogy fél a barátai és az osztály véleményétöl.
2008. nov. 14. 18:10
1/7 anonim válasza:
Szerintem stíröl, csak azért fordul el mert nem tudja hogy te mit gondolsz róla! Lehet hogy te is bejösz neki. Próbáld valahogy rá vezetni erre az érzésre.
2/7 anonim válasza:
Bocsi :D
És ne az osztály előtt! Mert igen a vélemények :(
3/7 anonim válasza:
sztem vhogy mongyuk msnen probáld kipu6olni a véleményét...mondd h önbizalom hiányod van és kérdezd meg milyennek talál.és mond h az igazat mongy nem sértöcc meg
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a jó tanácsokat az msn-s dologgal csak egy baj van nincs meg a cime :( de majd megszerzem köszi még egyszer hello
2008. nov. 14. 22:56
5/7 A kérdező kommentje:
Azért tanácsokat még várok! köszi hello!
2008. nov. 14. 23:02
6/7 A kérdező kommentje:
De nem tudom hogy vezessem rá!!!
2008. nov. 14. 23:03
7/7 anonim válasza:
Hát mit tom én !
Kérd meg hogy kísérjen haza ha haza kisért "nyomj" egy puszit az arcára és "Majd holnap találkozunk, szia" ennyi
De ha gondolod szájra is adhatod ha élvezte az arcost :P :D (de ink ne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!